Mer information om Escape Box

Jobbar ert lag bra ihop under press? Är ni strukturerade och lösningsorienterade? Kommunicerar ni bra med varandra? Det blir en häftig spionjakt som hemliga agenter för Perfect Intelligence. Uppgifterna som ska lösas skiljer sig åt och passar de flesta kunskapsområdena där ni i grupper om 3-6 personer kompletterar varandra med era olika kunskaper och era olika lösningssinnen.

Upplevelsen påminner om den man finner i Escape Rooms men hos oss gör ni den i konferensrummet under en hisnande spionjakt som tar er ca 1 timma. Skillnaden är att ni i Escape Box kan vara större grupper och dela samma upplevelse samtidigt och att boxen är helt mobil vilket gör att vi kan utföra den i vilken lokal som helst över ön. Boxen är full av spännande gåtor, pussel, kartor, böcker, formler, överraskningar och hemligheter. Det lag som löser uppdraget först, vinner!

Aktiviteten passar bra som teambuilding, afterwork, uppvärmning inför konferensdagen, konferensaktivitet i slutet av dagen, firmafesten, teambuilding eller bara som en kul utmaning tillsammans med dina vänner om ni är en grupp på 15 personer eller fler.

  • Tidsåtgång cirka en timme
  • Språk: svenska & engelska
  • Utförs i konferenslokal

Pris 450 kr/pers exkl. moms (minimum debitering 15 personer)

Möte, konferens, kickoff eller företagsevent?

Vår vackra skärgårdsö bjuder på oändliga möjligheter för alla typer av möten, konferenser, företagsevents och kickoffer.

Läs mer här

Vanliga frågor & svar

Här försöker vi ge svar på allt du kanske funderar på eller behöver veta när du besöker oss – från vägbeskrivning till vilken utrustning som finns i stugan.

Frågor & Svar
  • Kontaktformulär
  • Offertförfrågan

Har du en fråga? Fyll i dina uppgifter här nedan eller ring oss på +46 771-16 17 00

Svaren på de vanligaste frågorna hittar du här >>

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

1
2
3
4
5

Skicka en offertförfrågan för ditt möte, konferens, kickoff eller företagsevenemang.

Fyll i formuläret här nedan så detaljerat du kan med dina önskemål, så att vi snabbt kan ge dig en träffsäker offert som motsvarar dina önskemål.

Förfrågningen är inte bindande, utan underlag till en bra offert.