$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Om stugorna på Marholmen

Våra charmiga Marholmsstugor är för dig som vill uppleva skärgårdens natur på nära håll och rå om dig själv med all service, restaurang, spa och aktiviteter inom bekvämt räckhåll.

Det finns tre olika typer av stugor på Marholmen: Marholmsstuga, Marholmsstuga Sjöutsikt och Marholmsstuga Sjöglimt. Alla är rymliga med högt i tak med öppet upp till nocken och är lika stora (70 kvm). Stugorna rymmer upp till sex personer i tre sovrum. I två av sovrummen finns två enkelsängar och i det tredje finns en enkelsäng och en nedfällbar överslaf. Braskamin och bastu finns i samtliga stugor.

I våra stugor kan du välja att laga maten helt själv med självhushåll, eller äta alla eller vissa måltider i vår restaurang. Naturen, havet och Marholmens hela utbud av service och aktiviteter inklusive Mareld Spa, har du inpå knuten.

Här på Marholmen finns fyrtio stugor som alla har:

  • Högt i tak – öppet upp till nocken för maximal ljus och rymd
  • Egen bastu och braskamin
  • Ett rymligt vardagsrum och ett välutrustat kök
  • Tre sovrum med plats för upp till sex personer i totalt sex bäddar, varav en är en nedfällbar säng i ett av sovrummen
  • Gott om yta för hela familjen, kompisgänget eller det mindre konferensgänget att umgås och bara vara.

Hotellstugor
Vi har även fyra stycken hotellstugor som passar fint för kollegor och vänner som reser tillsammans. Läs mer om våra hotellstugor här >> 

Bra att veta när du hyr en stuga
När du bokar, tänk på att det oftast går bra att boka våra stugor en eller ett par nätter i taget men att du under våra högsäsonger ibland måste göra din sökning på flera nätter i taget.

Observera att frukost, sänglinne, handduk, avresestäd eller ved normalt inte ingår i priset när du bokar en stuga, om du inte bokat ett paket där det är inkluderat eller bor hos oss i samband med en konferens. Det går däremot smidigt att lägga till som tillval vid bokningstillfället. Vad som ingår i priset framgår alltid vid bokning och av din bokningsbekräftelse.

Se film från stugorna >>

Hitta lediga stugor Mer info om att hyra stuga Läs om att bo hos oss med hund

Maximera din tid hos oss

Vad vill du göra under din tid hos oss? Spaa, bada, basta, leka, paddla, spela eller tävla? Du väljer.

Se våra aktiviteter

Vanliga frågor & svar

Här försöker vi ge svar på allt du kanske funderar på eller behöver veta när du besöker oss – från vägbeskrivning till vilken utrustning som finns i stugan.

Frågor & Svar