$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Genom åren har vi arrangerat tusentals möten, konferenser, kickoffer och events av alla de slag här på Marholmen. Det är den samlade kunskapen och erfarenheten du som kund hos oss oss får ta del av.

Hyr hela ön!

Vill du bjuda in hela företaget på ett stort event? Eller planerar du en festival och behöver en flexibel plats med massor av ytor och möjligheter? Då kan du hyra hela öns 34 hektar med alla ytor, lokaler och 368 bäddar. Bara fantasin sätter gränser för vad vi kan hitta på tillsammans för att WOW:a dina deltagare!

Konferera i egen villa

Letar du efter en plats för avskilda möten och konferenser i egen villa eller stuga? Då har du kommit rätt. Här på Marholmen finns flera villor och stugor där du och din grupp både kan bo och konferera. Villorna rymmer upp till 20 deltagare och om det behövs fler sängplatser finns närliggande boenden att komplettera med.

Boka julfest eller julbord i historisk lokal

Det är hög tid att boka en stämningsfull julfest, julbord eller julmiddag för hela teamet eller företaget. Här på Marholmen kan ni boka den historiska Standpaviljongen för en avskild fest. Här ryms upp till 80 personer med gott om plats för mingel och dans. Och självklart finns många bäddar för övernattning.

Tänk på att datumen bokar snabbt slut, så skicka din förfrågan redan nu för att säkra att det finns plats.

Varför ska du boka Marholmen för ert nästa möte, konferens, kickoff eller event?

  • 34 hektar storslagen natur och möjligheter i Roslagens skärgård, en timme från Stockholm och Arlanda
  • På ön finns ett stort och varierat utbud av konferens, mötes- och festlokaler för upp till 180 deltagare.
  • Vårt egna aktivitetsteam arrangerar ett stort utbud av aktiviteter för alla syften.
  • Över 200 rum med totalt 368 bäddar utspridda över ön i hotell, stugor och villor.
  • Aktiviteter som alltid ingår är bland annat Skogsbad, Walking Gym, motionsspår och grillplatser. Beroende på säsong ingår även lån av båt, kajak, kanot, äventyrsgolf & vår multicourt- och beachvolleybanor.
  • Vi är en Svanenmärkt anläggning och värnar om att vårda vårt arv och historia med ett långsiktigt och brett hållbarhetsarbete.
  • Ön har broförbindelse med fastlandet och det går lätt att komma till oss med bil. Vill ni samåka för att värna om miljön? Vi hjälper er att boka bussar för hela gänget!

En helt ovanlig mötesdag på Marholmen

Bland alla grupper som möts på Marholmen, är det få som väljer det som vi i branschen kallar ett “Kalukamöte”, dvs kaffe, lunch, kaffe i en konferenslokal med fyra väggar. Nej, här passar nästan alla på att upptäcka ön, vårt spa eller vistas ute i naturen! Och som bekant finns inga dåliga väder, så det går lika bra att komma året runt.

Syresatta möten

Byt ut det traditionella konferensrummet mot vacker skärgårdsmiljö under några timmar! Det är ett faktum att vi blir mer kreativa när vi rör på oss och vistas i naturen. Syresatta möten är för dig som vill få in mycket energi och kreativitet i din grupp och stimulera nya idéer till verksamheten.

Vi kombinerar vandring med samtal, diskussioner och idéarbete i mindre grupper, två och två eller individuellt. Vi gör det i form av promenadmöten, egen tid för reflektion och gruppdiskussioner med flera stopp längs vägen för att samla gruppen för återkoppling och fikapaus.

Syresatta Möten passar er som bokar ett möte eller konferens med fokus på problemlösning, hitta nya idéer eller planera verksamheten.

Med hjälp av vårt proffsiga team blir ditt möte precis så bra som du vill!

Vi guidar dig till ett lyckat möte, konferens, kick off eller företagsevent – från förfrågan hela vägen till uppföljning.

Våra mötesbokare Malin och Susanna är certifierade Mötesrådgivare av Svenska Möten och tillsammans med vårt erfarna aktivitetsteam och projektledare har vi över 100 års erfarenhet av att boka, leda och arrangera möten, events, konferenser och kickoffer av alla de slag. Det är den kunskapen och erfarenheten som du som kund hos oss får ta del av.

Låt oss hjälpa dig att planera ditt nästa möte!

Välkommen hit – IRL eller digitalt

Det kan vara svårt att få en överblick över hur stort Marholmen är och vilka möjligheter som finns för att ha ett möte, konferens eller företagsevent här hos oss bara genom att titta på vår hemsida. Men du är alltid varmt välkommen hit, IRL eller digitalt, för att få en visning av ön och alla olika möjligheter som finns här.

Boka en visning med Susanna eller Malin så hittar vi en tid som passar!

e-post: bokning@marholmen.se
Tel. 0771-16 17 00,