Aktiviteter i Roslagen

Aktiviteter att göra när du bor eller besöker oss på Marholmen

Aktiviteterna här på ön varierar lite beroende på vilken årstid du kommer men det finns alltid något att göra i alla väder. Några aktiviteter behöver du boka i god tid för att försäkra dig om plats, andra går bra att boka när du är på plats. Ett tips är att alltid packa kläder efter väder och bekväma skor så att du kan göra det du får lust till.

 

Naturstigar för promenader, motionsspår, Skogsbad, inom- och utomhusgym, agilitybana, flera grillplatser, en stor och rolig lekpark, bryggor för bad, en badstrand med hopptorn och en hundstrand ingår alltid för dig som är gäst hos oss. Det gäller självklart även dig som bara besöker oss över dagen.

 

Tips! Reser du med en fyrbent vän? Missa inte vår hundstrand eller agilitybana! Läs mer >>

Badtunna & bastu

Badholmen med sin privata sandstrand, bastu och badtunnor som man hyr för privat bruk, är en av våra mest omtyckta platser på Marholmen.

Läs mer

Spela boule

Utmana vännerna eller varför inte grannarna i stugan bredvid i det klassiska och sociala spelet boule. Vår boulebana ligger centralt på ön.

Läs mer

Äventyrsgolf

Marholmens äventyrsgolf är en utmanande bana med gott om bunkrar och vattendrag. En aktivitet som passar alla – från de minsta till de äldsta!

Läs mer

7° Bad & Bastu

Badupplevelse med utomhusbadkar, bastur, omklädningsrum med duschar och ytor för avkoppling och umgänge – året runt och i alla väder!

Läs mer

Mareld Spa

I Mareld Spa kan du koppla av och njuta av ljusterapi, torr- och ångbastu, bubbelpool och en varm utomhuskälla, varje dag och året runt.

LÄS MER

Spabehandlingar

För extra njutning kan du boka till en skön spabehandling eller en välgörande massage med våra erfarna certifierade spa-terapeuter.

Läs mer

Tipspromenad

Runt om på Marholmen finns 12 frågor – både för vuxna och barn. I receptionen hämtar du karta och tävlingstalong – klara, färdiga, tävla!

Läs mer

Bowls

Bowls är en variant av boccia och boule. Tre inomhusbanor är redo för er att spela på. Det är svårare än det ser ut!

Läs mer

Kallbad med bastu

Kallbad är en av våra mest omtyckta aktiviteter året runt med ett uppfriskande dopp i havet med efterföljande bastubad.

Läs mer

Walking Gym – utegym

Vår utegym är ett träningspass i vacker miljö som tar dig runt sju stationer och tränar styrka och intervall på en och samma gång.

Läs mer

Pingis i båthuset

I det gamla båthuset nedanför huvudbyggnaden kan ni utmana varandra på en pingismatch året runt.

Läs mer

Skogsbad

Lägg dig i mossan, sätt dig på en stubbe, krama ett träd eller ströva planlöst. Ta in naturen med alla sinnen och se vad som händer.

Läs mer

Elljusspår

Starta dagen på bästa sätt med en springtur. Om det är mörkt tänder du ljuset innan du springer över bron till Strömsholmen.

Läs mer

Kolbulle över öppen eld

Ta med en färdigpackad Kolbullekasse med allt ni behöver för att tillaga er egen kolbulle över öppen eld. Rolig familjeaktivitet!

Läs mer

Multi-court

Möt vännerna i en match i vår multicourt! Välj mellan basket, tennis och fotboll. Utrustning hyr du av oss på plats eller tar med egen.

Läs mer

Gym

Vårt inomhusgym är utrustat med vikter, maskiner och redskap för ett riktigt bra pass. Du hittar gymmet i huvudbyggnadens bottenvåning.

Läs mer

Dragflotte till Nils Badhus

Ta dragflotten ut till det lilla, lilla huset på den lilla, lilla ön som tar er tillbaka till början på 1900-talet. Barnens favorit!

Läs mer

Hyr en kanot

Under sommarhalvåret finns kanoter att hyra – ett perfekt sätt att utforska området runt Marholmen.

Läs mer
Fiske på Marholmen i Roslagens Skärgård

Fisketur med båt

Fiska gädda, gös, abborre eller havsöring i vattnen kring Marholmen. Hyr en båt på egen hand eller boka en professionell fiskeguide.

Läs mer

Marholmens Mästare

Vem blir Marholmens Mästare? Den här aktiviteten är precis lika rolig som den låter och alla åldrar kan delta på lika villkor.

Läs mer

Beachvolleyboll

Beachvolley är en härlig och fartfylld aktivitet som är rolig oavsett om du aldrig har spelat förut eller är en inbiten spelare.

Läs mer
  • Kontaktformulär
  • Offertförfrågan

Har du en fråga? Fyll i dina uppgifter här nedan eller ring oss på +46 771-16 17 00

Svaren på de vanligaste frågorna hittar du här >>

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

1
2
3
4
5

Skicka en offertförfrågan för ditt möte, konferens, kickoff eller företagsevenemang.

Fyll i formuläret här nedan så detaljerat du kan med dina önskemål, så att vi snabbt kan ge dig en träffsäker offert som motsvarar dina önskemål.

Förfrågningen är inte bindande, utan underlag till en bra offert.

Boenden på Marholmen

Du väljer hur bekvämt du vill ha det. Vill du ta in på vårt hotell med havsutsikt och leva all inclusive, eller bo i någon av våra fina Skärgårdshus eller villor med självhushåll? Eller varför inte kombinera det bästa av två världar – rå dig själv i eget Skärgårdshus och lyxa ibland. För så är det här på Marholmen – du formar din vistelse precis så som du vill ha den. Livet är enkelt på vår ö.