$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Aktiviteter i Roslagen

Aktiviteter att göra när du bor eller besöker oss på Marholmen

Aktiviteterna här på ön varierar lite beroende på vilken årstid du kommer men det finns alltid något att göra i alla väder. Några aktiviteter behöver du boka i god tid för att försäkra dig om plats, andra går bra att boka när du är på plats. Ett tips är att alltid packa kläder efter väder och bekväma skor så att du kan göra det du får lust till.

 

Naturstigar för promenader, flera grillplatser, en stor och rolig lekpark, bryggor för bad och en badstrand med hopptorn finns alltid tillgängligt. Det gäller även för dig som inte är en boende gäst här på Marholmen.

Badtunna & bastu

Badholmen med sin privata sandstrand, bastu och badtunnor som man hyr för privat bruk, är en av våra mest omtyckta platser på Marholmen.

Läs mer

Spela boule

Utmana vännerna eller varför inte grannarna i stugan bredvid i det klassiska och sociala spelet boule. Vår boulebana ligger centralt på ön.

Läs mer

Laga kolbulle över öppen eld

Ta med en färdigpackad Kolbullekasse med allt ni behöver för att tillaga er egen kolbulle över öppen eld. Rolig familjeaktivitet!

Läs mer

Yogavandring

Boka en avkopplande yogavandring som tar er på en inre och yttre resa på slingrande skogsstigar, smala grusvägar, över ängar och fält.

Läs mer

Checka in på spa

Mareld Spa är din tillflyktsort varje dag, året runt. För extra njutning bokar du till en spabehandling med våra duktiga terapeuter.

Läs mer

Curling i Grosshandlargården

Mattcurling är en variant av sporten curling. Tre inomhusbanor är redo för er att spela på. Det är svårare än det ser ut!

Läs mer

Kallbad med bastu

Kallbad är en av våra mest omtyckta aktiviteter året runt med ett uppfriskande dopp i havet med efterföljande bastubad.

Läs mer

Walking Gym – utegym

Vår utegym är ett träningspass i vacker miljö som tar dig runt sju stationer och tränar styrka och intervall på en och samma gång.

Läs mer

Pingis i båthuset

I det gamla båthuset nedanför huvudbyggnaden kan ni utmana varandra på en pingismatch året runt.

Läs mer

Skogsbad

Lägg dig i mossan, sätt dig på en stubbe, krama ett träd eller ströva planlöst. Ta in naturen med alla sinnen och se vad som händer.

Läs mer

Elljusspår

Starta dagen på bästa sätt med en springtur. Om det är mörkt tänder du ljuset innan du springer över bron till Strömsholmen.

Läs mer

Äventyrsgolf

Marholmens äventyrsgolf är en utmanande bana med gott om bunkrar och vattendrag. En aktivitet som passar alla.

Läs mer

Multi-court

Möt vännerna i en match i vår multicourt! Välj mellan basket, tennis och fotboll. Utrustning hyr du av oss på plats eller tar med egen.

Läs mer

Dragflotte till Nils Badhus

Ta dragflotten ut till det lilla, lilla huset på den lilla, lilla ön som tar er tillbaka till början på 1900-talet.

Läs mer

Hyr en båt, kanot eller kayak

Under sommarhalvåret kan du hyra roddbåt, motorbåt, dubbelkajak, och kanot och ge dig ut för att utforska området runt Marholmen.

Läs mer

Fisketur

Hyr en båt och/eller fiskeutrustning för att fiska gädda, gös, abborre eller havsöring i vattnen kring Marholmen.

Läs mer

Marholmens Mästare

Vem blir Marholmens Mästare? Den här aktiviteten är precis lika rolig som den låter och alla åldrar kan delta på lika villkor.

Läs mer

Beachvolleyboll

Beachvolley är en härlig och fartfylld aktivitet som är rolig oavsett om du aldrig har spelat förut eller är en inbiten spelare.

Läs mer
  • Kontaktformulär
  • Offertförfrågan

Har du en fråga? Fyll i dina uppgifter här nedan eller ring oss på +46 771-16 17 00

Svaren på de vanligaste frågorna hittar du här >>

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

1
2
3
4
5

Skicka en offertförfrågan för ditt möte, konferens, kickoff eller företagsevenemang.

Fyll i formuläret här nedan så detaljerat du kan med dina önskemål, så att vi snabbt kan ge dig en träffsäker offert som motsvarar dina önskemål.

Förfrågningen är inte bindande, utan underlag till en bra offert.