Mer information om våra hotellrum

Inspirationen till inredningen i våra hotellrum kommer från Roslagen och Stockholms skärgård. Vilket inte är så konstigt då det är vad du ser då du blickar ut. Havet, friheten och måsarna som glider fram över himlen är det mesta som tillvaron kretsar kring på Marholmen. När du bor på vårt hotell är det svårt att tro att du bara är en kvart från Norrtälje och en timme från Stockholm och Arlanda flygplats.

Våra hotellrum har vuxit fram ur vyerna utanför fönstret. Du märker det bland annat i våra val av material, där till exempel trägolven är lagda med traktens dominerande lövträd, asken. Färgerna är genomgående sobra och skapar en känsla av harmoni och lugn. Med generösa fönster får du närkontakt med den vackra skärgårdsnaturen utanför och ett stort inflöde av ljus i rummet. Vill du komma ännu närmare naturen går du ut på hotellrummets balkong eller veranda, som alla rum har.

Vi har även rum som är anpassade för funktionshindrade och ett begränsat antal hundrum.

 

Hitta lediga hotellrum Läs mer om att bo hos oss med hund

Boka spaentré

Boka till lite egentid i form av spaentré med ljusterapi under din tid här hos oss.

Läs mer eller boka här

Maximera din tid hos oss

Vad vill du göra under din tid hos oss? Spa, bad & bastu, leka, paddla, spela eller tävla? Du väljer.

Se våra aktiviteter

När vi ändå är inne på ämnet njutning, vill du koppla av lite extra efter en dag fylld med aktiviteter kan du besöka Mareld Spa som överblickar Roslagens vackra skärgård. Vårt spa ligger i samma byggnad så du behöver aldrig ta av dig morgonrocken.

Vill du fortsätta på badtemat, finns flera bryggor runt ön att doppa sig från året runt. Du kan också välja att boka Kallbad på Badholmen. Då ingår en värmande bastu efter ett dopp i havet.

Men det som våra besökare tar med sig är lugnet som närheten till vattnet och naturen ger.