$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Mer information

Kopparbadkar, timmerväggar och manglade lakan. Väljer du att bo i Villa Hanna så väljer du att bo ståtligt på Marholmen. Du väljer också de nationalromantiska detaljerna som den åländske arkitekten Lars Sonck en gång klädde både in- och utsidan med. Här får du en atmosfär som skiljer sig från ett vanligt villaboende. Villa Hanna är öns äldsta hus som en gång byggdes åt makarna Hanna och Nils Berg, Marholmens ursprungliga värdpar.

Villan har 4 sovrum och 3 badrum. Två av rummen har 180-sängar och egna badrum, ett rum har en 160-säng och delar badrum i korridoren och det andra rummet som delar badrummet i korridoren har en 180-säng. Gemensamt kök, matrum och allmänutrymmen.

Villa Hanna ligger bara ett stenkast från Strandpaviljongen som ofta används för middagar och fester. Från villan har du en pampig grusad gång ner till vattnet och Nils Badhus som är Marholmens landmärke.

  • Fyra sovrum varav en svit
  • Tre badrum
  • WiFi
  • TV

Villan är bevarad i sin charm, men är renoverad med modern standard. Huset passar större sällskap under särskilda högtider och för mindre möten, som exempelvis ledningsgruppsmöten.

Observera att Villa Hanna inte är vinterbonad och därför inte går att boka under perioden 1 oktober till den 1 maj.

HITTA LEDIGA DATUM

Möte, konferens, kickoff eller företagsevent?

Vår vackra skärgårdsö bjuder på oändliga möjligheter för alla typer av möten, konferenser, företagsevents och kickoffer.

Läs mer här

Maximera din tid hos oss

Vad vill du göra under din tid hos oss? Spa, bad & bastu, leka, paddla, spela eller tävla? Du väljer.

Se våra aktiviteter
  • Kontaktformulär
  • Offertförfrågan

Har du en fråga? Fyll i dina uppgifter här nedan eller ring oss på +46 771-16 17 00

Svaren på de vanligaste frågorna hittar du här >>

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

1
2
3
4
5

Skicka en offertförfrågan för ditt möte, konferens, kickoff eller företagsevenemang.

Fyll i formuläret här nedan så detaljerat du kan med dina önskemål, så att vi snabbt kan ge dig en träffsäker offert som motsvarar dina önskemål.

Förfrågningen är inte bindande, utan underlag till en bra offert.