Här försöker vi svara på allt du behöver veta när du besöker oss

Incheckning är möjlig från kl. 15:00 och utcheckning ska ske senast kl. 11:00 på avresedagen. Det gäller om du bor på hotellet, i Skärgårdshus, villa eller i glampingtält.
På våra ställplatser har ni samma incheckningstid som ovan, kl. 15.00, men utcheckning ska ske senast kl. 14.00 på avresedagen.

Vid önskemål om senare utcheckning vänligen kontakta receptionen för tillgänglighet och pris.

Observera att receptionen har öppet till kl. 22.00 måndag – lördag och till kl. 21.00 söndagar. Kontakta oss om du kommer senare än så för instruktioner för hur du checkar in. Här hittar du alla öppettider >>

Vi ligger på en ö med broförbindelse i Roslagens skärgård, strax utanför Norrtälje och cirka en timme med bil från Stockholm och Uppsala.

Här hittar du en karta och vägbeskrivning till oss >>

Nej, Marholmen är förbundet med en 14 meter lång bilbro till fastlandet. Ingen färja behövs! Har du egen båt kan du lägga till vid vår gästbrygga.

Alla gäster som nyttjar Marholmens erbjudande och utbud genom att bo på hotellet, i stugorna, villorna, glampingtälten eller på ställplatserna, äter i restaurangen, konfererar på ön eller besöker Mareld Spa, parkerar gratis på hänvisade platser. Observera att du alltid måste registrera ditt fordon i receptionen.

Tillfälliga besökare som kommer till ön för att promenera, rasta hunden eller bada, betalar parkeringsavgift med Aimo Park-appen.

Om du har bokat någon av våra Skärgårdshus får du gärna köra fram till den när ni kommer för att packa ur bilen. Parkera sen på vår stora avgiftsfria parkering eller den parkeringsplats som tillhör huset. För dig som bokat Villa Berg, Grosshandlarvillan, Villa Viken, Villa Ekbacken eller Gula Villan finns det en egen parkering precis vid villan.

Laddplatser för el/hybridbilar
Vi har ett antal laddplatser för el- och hybridbilar som administreras av Aimo Park. De är enkla att använda, men om du skulle stöta på problem hittar du användarinstruktioner för dem här.

Betalning sker via Aimo Parks app som du kan ladda ner i AppStore eller Google Play.

Obs! Glöm inte att du som är gäst på Marholmen alltid måste registrera din bil i receptionen när du parkerar på ön. Är du tillfällig besökare för bad, promenad eller dylikt, betalar du parkeringsavgift med Aimo Park-appen.

Trådlöst internet har vi över hela området och det ingår för dig som gäst att fritt nyttja.

  • Vill du ha personlig service kontaktar du oss direkt.

Här hittar du alla kontaktuppgifter till oss >>

Avbokningsreglerna för din vistelse, grupp eller konferens framgår alltid av den bekräftelse du får i samband med din bokning.

Vi älskar hundar och i de allra flesta fall är hunden varmt välkommen att följa med till Marholmen! Hos oss finns det hundrum som du kan boka mot ett tillägg på 300 kr.

Observera att vi har ett begränsat antal och att du behöver uppge vid bokningstillfället om du tänker ha med dig en hund och invänta slutgiltig bekräftelse.

I lobbyn är det möjligt att ta något gott att äta och dricka tillsammans med hunden.

Vi har även en hundstrand och en agilitybana här på ön.

Hundar är inte tillåtna om du bokat ett glampingtält.

Självklart! Vår huvudbyggnad, restaurang och konferensrum är lättillgängliga med rullstol eller rullator och vi har några handikappanpassade hotellrum och Skärgårdshus.
Vill du besöka vårt spa och är rullstolsburen, vänligen boka direkt med oss i receptionen så vi kan berätta vad du kan nyttja där utifrån just ditt rörelsehinder.

Uppge redan vid bokningstillfället om du har någon form av rörelsehinder eller annan funktionsnedsättning eller boka direkt med oss på reception@marholmen.se eller 0771-16 17 00, så hjälper vi dig att möta just dina behov för en så bra vistelse som möjligt.

Vi gör vårt bästa för att tillmötesgå önskemål om vegetarisk och vegansk kost samt de vanligaste matallergenerna exempelvis gluten eller laktos. Meddela oss i god tid (och senast fem dagar innan ankomst) eventuella allergier, om du är gravid eller exempelvis ej äter fläskkött av kulturella skäl. Observera att vi ej har möjlighet att ta hänsyn till personliga preferenser eller livsstilsdieter, såsom LCHF, Keto eller GI.

Vi på Marholmen gör vårt bästa för att tillgodose alla önskemål om speciella rum, Skärgårdshus, villor, glampingtält eller ställplatser men kan inte på något sätt garantera att det alltid är möjligt att tillfredsställa allas önskningar. Vi förbehåller oss rätten att flytta bokningen till likvärdigt alternativ.

Konferensmöjligheterna hos oss är oändliga! Vi tar emot grupper för möten, kickoffer, konferenser och företagsevent upp till 180 personer.

Fyll i en offert med dina önskemål här så gör vi något riktigt bra tillsammans!

Här finns massor att göra! Här hittar du en lista över alla våra aktiviteter oavsett om du kommer privat, med kompisgänget eller ska boka en kickoff eller konferens.

Absolut! Vårt inomhusgym ligger i huvudbyggnaden och gymmet ingår för alla våra boende gäster. Öppettiderna i gymmet följer receptionens öppettider.

På vår lilla ö Strömsholmen finns också ett Walking gym (en form av utegym) som ni kan besöka när ni vill under vistelsen.

Runt ön finns även elljusspår och Skogsbad för dig som vill träna mindfulnes!

Nej. För våra medarbetares säkerhet är vi en kontantfri anläggning.

Ett dopp är aldrig långt bort här på ön! Det finns flera sätt att bada hos oss:

Mareld Spa – ett litet och personligt inomhusspa med en avkopplande lounge med ljusterapi, torrbastu & ångbastu, bubbelpool, varm utomhuskälla. Läs mer här >>

7° Bad & Bastu – utomhusbad med bastur, ytor för avkoppling och utomhusbadkar som erbjuder en privat naturupplevelse under bar himmel. Läs mer här >>

Badholmen – en privat holme med bastu som rymmer upp till 10 personer, egen sandstrand, badbrygga och två badtunnor som rymmer upp till åtta personer vardera. Läs mer här >>

Därtill har vi en badstrand och flera bryggor runt om på ön med badstegar. Vi håller alltid minst en vak isfri vintertid. Alla våra badmöjligheter är alltså öppna året runt för att du ska kunna njuta av ett dopp under alla våra fantastiska årstider!

Har du glömt något hos oss? Mejla oss på reception@marholmen.se och uppge bokningsnummer och telefonnummer där vi kan nå dig. Ge oss också en så tydlig och utförlig beskrivning som möjligt av det du saknar. En bild är mycket bra att skicka med.

Vi sparar kvarglömda saker i 3 månader efter avresedagen.

Ja, det har vi! Du är varmt välkommen att besöka oss även med båt. Vill du stanna över natten och nyttja el och vatten tar vi en avgift på 150 kr per dygn som du betalar via Swish. Gästbryggan ligger på den södra sidan av ön se karta här >>

Ja, vi har 15 ställplatser på Marholmen för husbil och husvagnar för max sju nätter åt gången. Observera att vi i dagsläget inte har ett servicehus med dusch och toalett, men det går bra att använda dusch och toalett i huvudbyggnaden cirka fem minuters promenad från ställplatserna. Har du inte egen handduk med dig går det att hyra i receptionen.

För husvagnar gäller att bilen parkeras till hänvisade platser en bit från ställplatserna. Observera att det av utrymmesskäl inte är möjligt att sätta upp förtält. Läs mer här >>

Kom ihåg att du måste checka in i receptionen vid ankomst till ön för att få din plats.

P.S. Vi är väl medvetna om att våra gäster önskar ett servicehus vid ställplatserna. Vi utvecklar ständigt vår verksamhet utifrån vår utvecklingsplan och snart kommer turen även till ställplatserna. Håll ut!

Absolut! Marholmen är till för alla att uppleva och njuta av.

Så roligt, ni står inför en riktigt härlig naturupplevelse! Ni kommer till oss i receptionen i huvudbyggnaden för att checka in på vår glamping. Incheckningtid är kl. 15 på ankomstdagen och utcheckning sker senast kl. 11 på avresedagen.

I receptionen får ni vidare instruktioner om vad som gäller för er glampingvistelse och vägvisning till ön Rackaren där våra glampingtält finns. Observera att hundar inte får följa med och glampa och vi kan heller inte ställa dit några extrasängar.

Först av allt – roligt att du hittat hit! För att checka in på våra ställplatser kommer du till oss i receptionen, där du får ditt ställplatsnummer, en karta och närmare instruktioner. Samma incheckningtid gäller, dvs kl. 15 på ankomstdagen, utcheckningstiden är senast kl. 14 på avresedagen. Elstolpe, färskvattenkran och gråvattenstömning finns i anslutning till ställplatsområdet.

Observera att vi i dagsläget inte har ett servicehus eller toaletter i området utan hänvisar till hotellets gästtoaletter.

Året runt finns det alltid massor att göra här på Marholmen, oavsett om du är privat eller för ett möte, kickoff, konferens eller event! Här hittar du alla våra aktiviteter >> 

 

Marholmen har en speciell plats i hjärtat hos alla som arbetar här. Här guidar våra medarbetare dig till sina favoritplatser på ön >>

Mareld Spa är ett litet och personligt spa som bjuder på en avkopplande lounge med ljusterapi, torrbastu & ångbastu, bubbelpool och varm utomhuskälla.

Har du bokat ett spapaket så ingår entré till Mareld Spa under den tid som framgår på din bokningsbekräftelse.

Om du har bokat ett hotellrum med frukost eller hyrt ett Skärgårdshus eller villa, ingår normalt sett inte spaentré, utan då behöver du boka till det separat. Priset inkluderar 2 timmars entré inkl. solterapi och lån av badrock, handduk och tofflor.

Vi har flera olika spabehandlingar och massage att välja bland som utförs av våra certifierade och erfarna spaterapeuter. Behandlingar bokas via Marholmens BokaDirekt eller via receptionen på 0771-16 17 00.

Ja, det går jättebra men först efter du passerat graviditetsvecka 14. Vi anpassar den behandlingen du önskar baserat på hur du mår i din graviditet.

Vi har normalt en åldersgräns på 18 år i vårt spa men under skolloven är barn över fyra år välkomna i målsmans sällskap under vissa tider. Även under vissa tider på fredagar är tonåringar 12-18 år som bokat med Sveas Juniorpaket välkomna in i Mareld Spa. Se aktuella spatider här >>

Observera att entré för alla under 18 år alltid sker i sällskap av en vuxen som ansvarar för att det råder en lugn och vilsam miljö i vårt spa för alla gästers trivsel och trevnad.

Det går jättebra att boka ett dagspapaket i mån av plats – glöm bara inte att boka i förväg för att försäkra dig om plats! Läs om vår dagspa-paket här >>

Observera att öppettiderna och utbudet på Restaurang Skärgårsro varierar efter säsong. Aktuella öppettider hittar du här >>

Våra menyer byts ut efter säsong och tillgång på råvaror. Om du bokat en vistelse längre fram är menyerna som är publicerade på hemsidan just nu bara exempel på vad som kan serveras när du kommer hit.

Se aktuella menyer här >>

Vi serverar lunch alla dagar i veckan. Gå till Mat & Dryck för att se vad som gäller när du kommer.

Vår Bistromeny serveras alla dagar hela året. Kolla de aktuella tiderna på länken då det varierar utefter säsong.

Boka gärna bord i förväg via receptionen på tel. 0771-16 17 00 eller reception@marholmen.se

Absolut det går jättebra – själen behöver en härlig hotellfrukost ibland!
Boka bord i förväg via receptionen på tel. 0771-16 17 00 eller reception@marholmen.se

Ja, du är hjärtligt välkommen i mån av plats. Boka bord i förväg via receptionen på tel. 0771-16 17 00 eller reception@marholmen.se

Ja det gör det, året om och alla dagar i veckan går det bra att beställa mat från Bistromenyn i loungen. Här får även du som besöker oss med hund sitta och äta en bit mat eller njuta av en drink tillsammans med din pälskling. Se bistromenyn och aktuella serveringstider här.

Vi erbjuder take away meny för våra boende gäster – beställs innan kl. 17.00 samma dag och hämtas upp i Restaurangen innan kl. 19.00.

Bor du i ett Skärgårdshus eller villa kan du välja att köpa till en Middagskasse som våra kockar förbereder och du färdigställer och servar i huset.

Under sommarsäsongen kan du fika, köpa hamburgare, korv, våfflor och glass på Grosshandlargårdens Sommarkafé.

Under stora delar av året finns även vår Kolbullepanna att förbeställa för att tillaga på egen hand vid någon av våra anordnade grillplatser.

För grupper & konferenser erbjuder vi även lunch över öppen eld på Ofyr– en uppskattad aktivitet för den som önskar äta utomhus.

Våra Dubbelrum Superior XL har en bäddfåtölj som rymmer 1 gäst, så rummen rymmer upp till 3 vuxna.

Föredrar ni att bo i Skärgårdshus eller i någon av våra villor så ryms 6-22 vuxna.

  • Som gäst på Marholmen förbinder du dig att visa hänsyn till våra övriga gäster och medarbetare genom att följa de ordningsregler, anvisningar och bestämmelser som gäller på ön.
  • Du ansvarar själv för alla skador som uppstår på fastigheten, dess inventarier eller eventuella kostnader som uppstått för Marholmen genom att du eller någon annan i ditt sällskap varit vårdslös eller oaktsam, exempelvis brandutryckning vid falsklarm.
  • Om klagomål angående störande uppträdande inkommer till Marholmen har vi rätt att omedelbart avhysa gästen från boendet/området om rättelse inte sker omedelbart efter tillsägelse. I det fallet sker ingen återbetalning för resterande vistelsetid.
  • I Mareld spa ska det vara tyst och lugnt.
  • Om du inte är nöjd med vår leverans ska du i första hand kontakta receptionen så att eventuella problem kan lösas under din vistelse.
  • Du måste vara minst 18 år fyllda för att boka/ingå i avtal med Marholmen.