Dagens lunch inklusive sallad, bröd, stilla och mousserande vatten, kaffe, te & kaka. Vegetariskt alternativ i kursiv text.
Måndag: Persiljefärsbiffar med steksky, gremoulatamajonnäs, rostad morot, blomkål och kokt potatis |
Vegansk kebab med grönsaker, tabbouli och bulgur
Tisdag: Ångad sejfilé med hackat ägg, brynt pepparrotssmör, räkor, sockerärtor och potatis |
Tomat, oliv, broccoli och fetaostgratäng
Onsdag: Nattbakad fläskkarré, örtdressing, broccoli, Pak Choi och rostad potatis | Blomkålsstuvning kikärtor, grönsaker, pärlcouscous och crema fresca.
Torsdag: Kalvhögrev med pepparrotskräm, rostad lök, picklad lök, bakad tomat och kokt färskpotatis | Vegetarisk carbonara med champinjoner, lök & parmesanost
Fredag: Wallenbergare med brynt smör, lingon, gröna ärtor och potatispuré |
Gråärtsfalafel, rostade rotfrukter, rödbetsaioli och picklade grönsaker
Lördag: Halstrad gravlax med dillstuvad potatis, brynt smör, citron, sockerärtor och kokt potatis | Stekt gnocchi med parmesansås, gräslök, rostad majs, semitorkad tomat och friterad
Söndag: Barbecueglaserad högrev med grillad spetskål och klyftpotatis |
Sin carne med bondbönor, grönsaker och chili. Serveras med ris och crème fraiche
Med reservation för eventuella ändringar.
Dagens lunch inklusive sallad, bröd, stilla och mousserande vatten, kaffe, te & kaka. Vegetariskt alternativ i kursiv text.
Måndag: Ört -och pankoöverbakad sej med citronaioli, spenat -& örtsallad, rostade och råa rädisor, brynt smör och kokt potatis | Grönsaksbiffar med rostad potatis, Ajvar och syltad rödlök
Tisdag: Paprika och mozzarella gratinerad kyckling med Mojo rojo, ugnsbakad paprika och rostad potatis | Vegetarisk lasagne med tomatsås och parmesanost
Onsdag: Rödvinbräserad högrev med persilje -& vitlökssmör, rödvinssky och ljummen sallad på potatis, sparris, ärtor och bönor | Gråärtsfalafel med rostade gulbetor, broccoli och rödlök. Serveras med yoghurtsås
Torsdag: Kryddstekt Lax med krämig senapssås, dillpicklad blomkål & gurka samt kokt potatis | Piccata på aubergine, med tomatsås, fänkålsaioli och kokt ris
Fredag: Schnitzel med kaprismajonnäs, citronsky, gröna ärtor, sotad citron, persilja och rostad potatis | Vegetarisk Tikka balti med pilaffris
Lördag: Marholmens fiskgryta med, fänkål, kokt potatis, saffransaioli och krutonger | Vegetarisk tacofärs, grönsaker och lagrad ost. Serveras med mosad avokado, soltorkad tomatcrème samt friterad tortilla
Söndag: Smörstekt Kycklinglår med rostad vitlökssås, dragon, smörbönor, rostad morot, friterad rucola och kokt potatis | Pulled barbecue Oumph! med grillad spetskål, klyftpotatis och vitlökscrème
Med reservation för eventuella ändringar.