$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Dagens lunch – jämna veckor

Dagens lunch inklusive sallad, bröd, stilla och mousserande vatten, kaffe, te & kaka. Vegetariskt alternativ i kursiv text.

 

Måndag: Färsbiffar med fetaost, tomatsås, tzatziki och klyftpotatis |
Grillad spetskål med parmesan och ljummen matvetesallad med grönsaker.

 

Tisdag: Fiskwallenbergare med dillslungad gurka, gräslökssås och potatis |
Vegetariska frikadeller fyllda med fetaost, tomatsås, oregano och ris

 

Onsdag: Nattbakad fläskkarré, rostade rotfrukter, stekt syltad rödlök, rostad vitlöksemulsion och rödvinssky | Quesadillas med oumph, syltad rödlök och avokadodipp

 

Torsdag: Pankostekt kyckling med sweetchili majonnäs, pak choi och stekt grönsaksris  | Gratinerad tortellini fyllda med spenat och riccota med grönsaker och parmesan.

 

Fredag: Kalvfärsbiffar med gräddsky, sommargurka, lingon och potatis |
Grönsaksbiffar med rostade rotfrukter, ruccolacrème och rostad syltad rödlök.

 

Lördag: Halstrad Regnbåge med potatisstomp, purjolök, selleri och gräslökshollandaise | Stekt gnocchi med halloumi, ramslökspesto och grönsaker.

 

Söndag: Biff Rydberg på bakad högrev med dijonkräm |
Vegetarisk chili med rostad majskolv, smetana och natchos

Dagens lunch – ojämna veckor

Dagens lunch inklusive sallad, bröd, stilla och mousserande vatten, kaffe, te & kaka. Vegetariskt alternativ i kursiv text.

 

Måndag: Ångad sej med rostad blomkål, vitvinssås med ramslök och potatis | Grönsaksbiffar med rostade rotfrukter, ruccolacrème och rostad syltad rödlök


Tisdag: Kryddstekt kyckling med avokadocrème, tomatsalsa och rostad sötpotatis | Vegetarisk lasagne med tomatsås och parmesanost.


Onsdag: Bakad högrev med barbecuesås, ugnsbakade tomater, coleslaw och klyftpotatis  | Kebab på sojabönor med vitlöksdressing, tomatdressing, picklad lök och svart ris.


Torsdag: Marholmens fiskgryta med tomat, fänkål, rotfrukter, saffransaioli och krutonger | Stekt gnocchi med haloumi, pesto och grönsaker.


Fredag: Schnitzel med kaprissmör, gröna ärtor, citron och kokt potatis | Gul Curry med Quorn, cashewnötter, Raita och jasminris.

 

Lördag: Gremolatamarinerad kyckling med betor, caesarmajonnäs och rostad potatis | Nudelwok med oumph, stekt ägg och mangochutney.

 

Söndag: Ört och pankoöverbakad sej med citronaioli och dillsmörad potatis | Bakad friterad rotselleri med rostad blomkål, ljummen matvetesallad och örtdressing.