$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Dagens lunch – jämna veckor

Dagens lunch inklusive sallad, bröd, stilla och mousserande vatten, kaffe, te & kaka. Vegetariskt alternativ i kursiv text.

 

Måndag: Biff a la Lindström med löksky, saltgurka, kaprismajonnäs och rostad potatis | Raggmunk med västerbottenost, rökt svamp, brynt smör och rårörda lingon.

 

Tisdag: Vinpocherad Sej med brandade, persilja, kokt broccoli och musselveloute | Fetaostgratinerad sötpotatis med myntayoghurt och tempurafriterad broccoli.

 

Onsdag: Helstekt fläskkarré, rostad palsternackspuré, vitlökskrust, rostad potatis och portvinssås | Kål och rotfrukter i svampbuljong med friterad haloumi.

 

Torsdag: Pankostekt kyckling med sweetchili majonnäs, pak choi och stekt ris ostekt kyckling med sweetchili majonnäs, pak choi och stekt ris | Auberginepiccata med tomatsås och couscous.

 
Fredag: Wallenbergare med gröna ärtor, potatispuré, rårörda lingon och brynt smör | Vegetariska frikadeller fyllda med fetaost, tomatsås, oregano och kokt ris.
 

Lördag: Halstrad lax med potatisstomp, purjolök, selleri och gräslökshollandaise | Smörstekt gnocchi med brynt smör, friterad salvia och zucchini.
 

Söndag: Boeuf bourguingon syltlök med potatispuré| Vegetarisk Gulasch med Oumph, surkål och smetana.

Dagens lunch – ojämna veckor

Dagens lunch inklusive sallad, bröd, stilla och mousserande vatten, kaffe, te & kaka.Vegetariskt alternativ i kursiv text.
 
Måndag: Ångad Torsk med ägg -& persiljesås, sockerärtor och kokt potatis | Socca med getostkräm, pumpakärnor, balsamico och friterad grönkål.
 
Tisdag: Smörstekt kycklingbröst, gremoulatasky, rostade betor, spenat och parmesankräm | Vegetarisk lasagne med tomatsås och parmesanost.
 
Onsdag: Viltfärsbiffar med svampsås, svartvinbärsgelé, rostad morot och kokt potatis | Kebab på sojabönor med vitlöksdressing, tomatdressing, picklad lök och svart ris.
 
Torsdag: Fiskgryta med tomat, fänkål, rotfrukter, saffransaioli och krutonger | Quesadilla med oumph, syltad rödlök och avokadodipp.
 
Fredag: Roslagsschnitzel med kaprissmör, gröna ärtor, citron och kokt potatis | Gul Curry med Quorn, cashewnötter, Raita och jasminris.
 
Lördag: Helstekt fläskkarré med grönpepparsås, haricotsverts och rostad potatis | Nudelwok med stekt ägg och mangochutney.
 
Söndag: Ört och pankoöverbakad torsk med citronaioli och dillsmörad potatis | Friterade grönsaker och tofu med tigermajonnäs, mango-& kålsallad och kokt ris.