Dagens lunch inklusive sallad, bröd, stilla och mousserande vatten, kaffe, te & kaka. Vegetariskt alternativ i kursiv text.
Måndag: Färsbiffar med fetaost, tomatsås, tzatziki och klyftpotatis |
Grillad spetskål med parmesan och ljummen matvetesallad med grönsaker.
Tisdag: Fiskwallenbergare med dillslungad gurka, gräslökssås och potatis |
Vegetariska frikadeller fyllda med fetaost, tomatsås, oregano och ris
Onsdag: Nattbakad fläskkarré, rostade rotfrukter, stekt syltad rödlök, rostad vitlöksemulsion och rödvinssky | Quesadillas med oumph, syltad rödlök och avokadodipp
Torsdag: Pankostekt kyckling med sweetchili majonnäs, pak choi och stekt grönsaksris | Gratinerad tortellini fyllda med spenat och riccota med grönsaker och parmesan.
Fredag: Kalvfärsbiffar med gräddsky, sommargurka, lingon och potatis |
Grönsaksbiffar med rostade rotfrukter, ruccolacrème och rostad syltad rödlök.
Lördag: Halstrad Regnbåge med potatisstomp, purjolök, selleri och gräslökshollandaise | Stekt gnocchi med halloumi, ramslökspesto och grönsaker.
Söndag: Biff Rydberg på bakad högrev med dijonkräm |
Vegetarisk chili med rostad majskolv, smetana och natchos
Dagens lunch inklusive sallad, bröd, stilla och mousserande vatten, kaffe, te & kaka. Vegetariskt alternativ i kursiv text.
Måndag: Ångad sej med rostad blomkål, vitvinssås med ramslök och potatis | Grönsaksbiffar med rostade rotfrukter, ruccolacrème och rostad syltad rödlök
Tisdag: Kryddstekt kyckling med avokadocrème, tomatsalsa och rostad sötpotatis | Vegetarisk lasagne med tomatsås och parmesanost.
Onsdag: Bakad högrev med barbecuesås, ugnsbakade tomater, coleslaw och klyftpotatis | Kebab på sojabönor med vitlöksdressing, tomatdressing, picklad lök och svart ris.
Torsdag: Marholmens fiskgryta med tomat, fänkål, rotfrukter, saffransaioli och krutonger | Stekt gnocchi med haloumi, pesto och grönsaker.
Fredag: Schnitzel med kaprissmör, gröna ärtor, citron och kokt potatis | Gul Curry med Quorn, cashewnötter, Raita och jasminris.
Lördag: Gremolatamarinerad kyckling med betor, caesarmajonnäs och rostad potatis | Nudelwok med oumph, stekt ägg och mangochutney.
Söndag: Ört och pankoöverbakad sej med citronaioli och dillsmörad potatis | Bakad friterad rotselleri med rostad blomkål, ljummen matvetesallad och örtdressing.
Följ @marholmen.hotell för inspiration till din nästa resa.