$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

En privat holme för kallbad, badtunnor & bastu

Marholmens havsbad har alltid funnits, på sätt och vis. Badholmen heter platsen. Och precis som det låter så har holmen i urminnes tider använts för just bad, året om. Skillnaden är att vi satt upp en brygga med stege och vintertid ser vi till att hålla det isfritt för dig som är sugen på ett dopp.

 

På Badholmen finns en bastu som rymmer upp till 10 personer, en egen sandstrand, en badbrygga, ett soldäck, ett omklädningsrum, en utedusch, WC och två badtunnor som rymmer upp till åtta personer vardera.

 

Badholmen går att hyra för privat kallbad med bastu och/eller boka badtunnor för dig själv, din familj, grupp eller företagsevent. Badholmen går lika bra att hyra året runt och i alla väder och passar både för privatpersoner och grupper upp till 24 personer som vill göra något roligt tillsammans. Det är också den perfekta avslutningen på en lång mötesdag.

  • Kontaktformulär
  • Offertförfrågan

Har du en fråga? Fyll i dina uppgifter här nedan eller ring oss på +46 771-16 17 00

Svaren på de vanligaste frågorna hittar du här >>

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

1
2
3
4
5

Skicka en offertförfrågan för ditt möte, konferens, kickoff eller företagsevenemang.

Fyll i formuläret här nedan så detaljerat du kan med dina önskemål, så att vi snabbt kan ge dig en träffsäker offert som motsvarar dina önskemål.

Förfrågningen är inte bindande, utan underlag till en bra offert.