På buffébordet väljer du mellan en lång rad fräscha råvaror och fantastiska tillbehör

Här hittar du allt från färska frukter, grönsaker och krasse till köttbullar, bacon och äggröra, tillsammans med flera sorters bröd, pålägg, yoghurt och filmjölk med en lång rad toppings. Missa inte vår populära och hemlagade granola vars recept varierar och inspireras utifrån säsong. Barnens favorit är de små pannkakorna, medan vuxna kan välja att avsluta frukosten med ett sött bakverk.

Tider och priser

Tips från vår frukostansvariga Anna:
“En smörgås med rödbetssallad och köttbullar är oväntat gott året runt!”

Vi försöker så långt det går att se till att det finns något för alla smaker på vår frukostbuffé. Vi har självklart ett stort utbud av laktos/ glutenfria och veganska alternativ.

Boende gäster på Marholmen

Om frukostbuffé är inkluderad i ditt rumspris eller paket framgår det alltid av din bekräftelse. Om den inte är inkluderad, kan du lägga till i det din bokning. Det gör du genom att uppdatera din webbokning eller kontakta oss på reception@marholmen.se eller tel. 0771-16 17 00 senast dagen innan ankomst.

Externa gäster

Även du som inte är boende gäst är förstås också varmt välkommen att avnjuta vår frukost! Boka bord senast dagen innan till reception@marholmen.se eller tel. 0771-16 17 00.

Frukostens öppettider är:

Tisdag – fredag kl. 06.30-9.00
Lördag – måndag samt helgdagar kl. 07.30-10.00

Under sommaren, 20 juni-11 augusti, är frukosten öppen alla dagar 07.30-10.00

 

PRIS: 150 KR FÖR VUXNA | 75 KR FÖR BARN UPP TILL 12 ÅR

Varmt välkommen!