$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Avskilda möten och konferenser i egen villa eller stuga – perfekt för mindre grupper

Här på Marholmen finns flera villor och stugor där du och din grupp både kan bo och konferera. Villorna rymmer upp till 20 deltagare och om det behövs fler sängplatser finns närliggande boenden att komplettera med.

Villa Berg – konferens i egen villa för 10-20 personer

I Villa Berg finns fjorton singelrum med egna badrum och ett stort kök som bjuder in till härligt umgänge. I villan finns också bastu och med egen badtunna precis utanför, en vinkällare med långbord och ett stort, ljust och härligt inglasat rum med utsikt över viken.

Villan är idealiskt att hyra för mindre möten och konferenser som exempelvis ledningsgrupp- eller styrelsemöten. Här får ni rå er själva men med all service som Marholmen erbjuder inom bekvämt räckhåll. Vill ni bo all-inclusive och få alla måltider serverade i villan? Eller föredrar ni att äta era måltider i hotellets restaurang endast en kort promenad från Villa Berg? Du väljer.

Behövs fler än fjorton sovplatser rekommenderar vi i första hand två närliggande villor, Villa Ekbacken och Villa Viken precis intill, om ni inte föredrar att bo på hotellet eller i en Marholmsstuga.

Obs! Villa Berg stänger för renovering i december 23 och öppnar igen i uppdaterad skepnad lagom till sommaren.

Villa Hanna – konferens i egen villa för 4-8 personer

Kopparbadkar, timmerväggar och en makalös utsikt. Här får du en atmosfär som verkligen skiljer sig från ett vanligt villaboende. Villa Hanna är öns äldsta hus som en gång byggdes åt makarna Hanna och Nils Berg, Marholmens ursprungliga värdpar.

Villan har fyra sovrum och tre badrum. Två av rummen har 180-sängar och egna badrum, ett rum har en 160-säng och delar badrum i korridoren och det andra rummet som delar badrummet i korridoren har en 180-säng.

Ett gemensamt kök och allmänna utrymmen ger gott om plats för umgänge och en matsal fungerar även som mötesrum för upp till åtta personer. För- och eftermiddagsfika serveras i villan och alla måltider intas i restaurangen, bara en kort promenad från Villa Hanna.

Behövs fler än sängplatser rekommenderar vi närliggande Marholmsstugor eller Gula Villan, om ni inte föredrar att bo på hotellet.

Villa Hanna är inte vinterbonad och går därför endast att boka under perioden 1 maj – 30 september.

 

Stugmöte – konferens i stuga för upp till sex personer

Ibland vill man bara ha ett litet och informellt möte i en mer avslappnad miljö. För det ändamålet passar våra stugor eller mindre villor perfekt!

I våra Marholmsstugor och mindre villor sover upp till sex personer med gott om plats för ett informellt möte runt köksbordet för den lilla gruppen. Här får ni rå om er själva inom räckhåll från all öns service och aktiviteteter.

För- och eftermiddagskaffe hämtas i restaurangen i hotellets huvudbyggnad, ett par minuters promenad från er stuga. Ni får med er en korg som ni kan med tillbaka till stugan eller till valfri plats på ön för en kaffepaus i det fria – varför inte på en brygga? Frukost, lunch och middag äter ni i hotellets restaurang.