Avskilda möten och konferenser i egen villa eller stuga – perfekt för mindre grupper

Här på Marholmen finns flera villor och stugor där du och din grupp både kan bo och konferera. Villorna rymmer upp till 20 deltagare och om det behövs fler sängplatser finns närliggande boenden att komplettera med.

Villa Berg – konferens i egen villa för 10-20 personer

Jugendvillan har tretton bokningsbara gästrum, 11 dubbelrum varav en minisvit, och två enkelrum som rymmer totalt 22 gäster totalt. Vart och ett av rummen har eget badrum. Vill alla i sällskapet ha ett eget rum, finns närliggande boenden att boka. En brygga med badstege nedanför villan och ett relaxområde med bastu i husets nedervåning, bjuder in till bad året runt i den pittoreska skärgårdsmiljön för fullständig avkoppling.

Villan är idealiskt att hyra för mindre möten och konferenser som exempelvis ledningsgrupp- eller styrelsemöten. Här får ni rå er själva och äta alla måltider i villan, medan ni har all service som Marholmen erbjuder inom bekvämt räckhåll.

Behövs fler än fjorton sovplatser rekommenderar vi i första hand två närliggande villor, Villa Ekbacken och Villa Viken precis intill, om ni inte föredrar att bo på hotellet eller i en Skärgårdshus.

Villa Berg är för närvarande stängt för renovering men tar emot förfrågningar för grupper och företagsmöten för hösten redan nu. 

Villa Hanna – konferens i egen villa för 4-8 personer

Kopparbadkar, timmerväggar och en makalös utsikt. Här får du en atmosfär som verkligen skiljer sig från ett vanligt villaboende. Villa Hanna är öns äldsta hus som en gång byggdes åt makarna Hanna och Nils Berg, Marholmens ursprungliga värdpar.

Villan har fyra sovrum och tre badrum. Två av rummen har 180-sängar och egna badrum, ett rum har en 160-säng och delar badrum i korridoren och det andra rummet som delar badrummet i korridoren har en 180-säng.

Ett gemensamt kök och allmänna utrymmen ger gott om plats för umgänge och en matsal fungerar även som mötesrum för upp till åtta personer. För- och eftermiddagsfika serveras i villan och alla måltider intas i restaurangen, bara en kort promenad från Villa Hanna.

Behövs fler än sängplatser rekommenderar vi närliggande Marholmsstugor eller Gula Villan, om ni inte föredrar att bo på hotellet.

Villa Hanna är inte vinterbonad och går därför endast att boka under perioden 1 maj – 30 september.

 

Stugmöte – konferens i Skärgårdshus för upp till sex personer

Ibland vill man bara ha ett litet och informellt möte i en mer avslappnad miljö. För det ändamålet passar våra Skärgårdshus eller mindre villor perfekt!

I våra Skärgårdshus och mindre villor sover upp till sex personer med gott om plats för ett informellt möte runt köksbordet för den lilla gruppen. Här får ni rå om er själva inom räckhåll från all öns service och aktiviteter.

För- och eftermiddagskaffe antingen levereras till er eller så hämtar ni själva i restaurangen i hotellets huvudbyggnad, ett par minuters promenad från ert hus. Ni får med er en korg som ni kan med tillbaka till Skärgårdshuset eller till valfri plats på ön för en kaffepaus i det fria – varför inte på en brygga?

Frukost, lunch och middag äter ni i hotellets restaurang.