Våra mötes- och konferenslokaler skiljer sig åt i karaktär men gemensamt för dem alla är den höga standarden på den tekniska utrustningen, den goda ventilationen och det flödande dagsljuset i alla lokaler – de allra flesta har även en makalös utsikt.

Skeppet

Skeppet är vår största lokal för grupper upp till 180 personer i biosittning. Naturligt dagsljus och bra teknik gör att Skeppet kan användas som hörsal.

Läs mer

Strandpaviljongen

Historiska Strandpaviljongen ligger avskilt med egen terrass med utsikt över havet och är inte helt överraskande en av våra mest eftertraktade konferens- och eventlokaler.

Läs mer

Grosshandlargården

2024 fyller den är byggnaden 100 år. I dag är den en flexibel och smått otroligt vacker lokal för alla typer av möten, events, fester och middagar.

Läs mer

Fiskmåsen

Fiskmåsen hittar du i huvudbyggnaden och är en av våra mest omtyckta och ljusaste konferenslokaler. Upp till 80 deltagare kan mötas här medan de träffas av dagsljus från flera vädersträck.

Läs mer

Havsörnen

Din konferens i Havsörnen är flexibel. Lokalen är lättmöblerad och i stora sittningar ryms upp till 55 personer i biosittning. Naturligt dagsljus flödar in genom många fönster med utsikt över ån.

Läs mer

Skarven

Konferenslokalen Skarven i huvudbyggnaden är vår mest populära lokal för styrelse- eller ledningsgrupper som föredrar att samlas kring ett styrelsebord där alla ser varandra. Perfekt för möten upp till 14 deltagare.

Läs mer

Tornfalken

Konferensrummet Tornfalken ligger även den i huvudbyggnaden. Den flexibla och möblerbara lokalen rymmer upp till 20 personer i en biosittning. Tornfalken passar därför en mindre arbetsgrupp.

Läs mer

Skvadern

Konferenslokalen Skvadern ligger i huvudbyggnaden är en flexibel arbetsplats som rymmer 20 – 40 deltagare beroende på hur ni vill möblera. Naturligt dagsljus flödar in från generösa fönster.

Läs mer

Sparvhöken

Sparvhöken är ett medelstort och möblerbart konferensrum i huvudbyggnaden. Här inne ryms upp till 40 personer i biosittning. Lokalen är fullt tekniskt utrustad och har massor av naturligt dagsljus.

Läs mer

Grupprum på Marholmen

Våra grupprum har alla naturligt dagsljus och passar lika bra för den lilla konferensen med ett fåtal deltagare som när ni vill dela upp den stora gruppen i flera mindre för djupare diskussioner.

LÄS MER

Villa Berg

Villa Berg är idealiskt att hyra för mindre möten och konferenser som exempelvis ledningsgrupp- eller styrelsemöten. Här får ni rå er själva men med all service som Marholmen erbjuder inom bekvämt räckhåll.

Läs mer

Villa Hanna

Ett gemensamt kök och allmänna utrymmen ger gott om plats för umgänge och en matsal fungerar även som mötesrum för upp till åtta personer. För- och eftermiddagsfika serveras i villan.

Läs mer
  • Kontaktformulär
  • Offertförfrågan

Har du en fråga? Fyll i dina uppgifter här nedan eller ring oss på +46 771-16 17 00

Svaren på de vanligaste frågorna hittar du här >>

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

1
2
3
4
5

Skicka en offertförfrågan för ditt möte, konferens, kickoff eller företagsevenemang.

Fyll i formuläret här nedan så detaljerat du kan med dina önskemål, så att vi snabbt kan ge dig en träffsäker offert som motsvarar dina önskemål.

Förfrågningen är inte bindande, utan underlag till en bra offert.

Boenden på Marholmen

Du väljer hur bekvämt du vill ha det. Vill du ta in på vårt hotell med havsutsikt och leva all inclusive, eller bo i någon av våra fina Skärgårdshus eller villor med självhushåll? Eller varför inte kombinera det bästa av två världar – rå dig själv i eget Skärgårdshus och lyxa ibland. För så är det här på Marholmen – du formar din vistelse precis så som du vill ha den. Livet är enkelt på vår ö.