$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Skarven

Konferenslokalen Skarven är vår mest populära lokal för styrelse- eller ledningsgrupper som vill ha ett styrelsebord.

Läs mer

Marholmens grupprum

Våra grupprum passar lika bra för mindre konferenser som när ni vill dela upp er för diskussion, presentation eller avstämning.

Läs mer

Tornfalken

Konferensrummet Tornfalken är möblerbart och rymmer upp till 20 personer i en biosittning. Tornfalken passar därför en mindre arbetsgrupp.

Läs mer

Skvadern

Konferenslokalen Skvadern är din flexibla arbetsplats som rymmer 20 – 40 deltagare beroende på möblering.

Läs mer

Sparvhöken

Sparvhöken är ett medelstort och möblerbart konferensrum i skärgården. Här inne ryms max 40 personer i en möblerad biosittning.

Läs mer

Havsörnen

Din konferens i Havsörnen är flexibel. Lokalen är lättmöblerad och i stora sittningar ryms upp till 55 personer i biosittning.

Läs mer

Strandpaviljongen

Strandpaviljongen ligger avskilt med egen terrass med utsikt över havet och är en av våra mest eftertraktade konferens- och eventlokaler. Paviljongen.

Läs mer

Fiskmåsen

Fiskmåsen är en av våra mest omtyckta konferenslokaler. Den rymmer många deltagare, upp till 80 stycken och ni träffas av ljus från flera vädersträck.

Läs mer

Skeppet

Skeppet är vår största lokal för grupper upp till 180 personer i biosittning. Naturligt dagsljus och bra teknik gör att Skeppet kan användas som hörsal.

Läs mer
  • Kontaktformulär
  • Offertförfrågan

Har du en fråga? Fyll i dina uppgifter här nedan eller ring oss på +46 771-16 17 00

Svaren på de vanligaste frågorna hittar du här >>

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

1
2
3
4
5

Skicka en offertförfrågan för ditt möte, konferens, kickoff eller företagsevenemang.

Fyll i formuläret här nedan så detaljerat du kan med dina önskemål, så att vi snabbt kan ge dig en träffsäker offert som motsvarar dina önskemål.

Förfrågningen är inte bindande, utan underlag till en bra offert.