$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Om hotellstugorna på Marholmen

Våra hotellstugor passar dig som vill bo lite avskilt i stuga, men ändå ha samma bekvämligheter som på hotell. Här bor du ostört i en charmig stuga, med bara en kort promenad till hotellbyggnaden där du hittar reception, restaurang, spa och gym. Alla hotellstugor ligger inom bekvämt avstånd till bryggor, aktiviteter, elljusspår, utomhusgym och mycket mer.

Stugorna har möjlighet till självhushåll och passar därför perfekt för både en weekend eller en längre vistelse hos oss. Alla hotellstugor har altan, ett fullt utrustat kök och TV. De flesta erbjuder eget låsbart sovrum med egen toalett. Antalet sovrum och bäddar varierar men stugorna passar grupper upp till sex personer. Uppge gärna i ett meddelande till oss när du bokar vilken stuga du föredrar.


Hotellstuga nr 9
Välkommen till en charmig stuga med hotellstandard! Stugan har tre sovrum som alla har eget lås, TV och badrum. Från stugans altan har du en härlig utsikt mot öns äppellund. Här bor du bekvämt med ett utrustat kök och ett matrum med TV. Bäddarna är fördelade på de tre sovrummen där ett rum har en 140 cm bred säng och de två andra har 150 cm breda sängar. Rummen har egen toalett och dusch. Notera att stugan saknar allrum med soffa och braskamin och vi rekommenderar den vanligen för vänner och kollegor.

 

Hotellstuga nr 18
Stugan har ett fullt utrustat kök och matrum med braskamin. Här finns också ett mindre vardagsrum med TV. Från stugans altan har du en härlig utsikt över öns skiftande natur. Hotellstugan har tre sovrum som alla har eget lås. Bäddarna är fördelade på de tre sovrummen där två av rummen har en 160 cm bred säng och ett rum har en 180 cm bred säng.

 

Hotellstuga nr 19
I stugan finns tre sovrum, två badrum och ett gemensamt allrum och kök. Samtliga sovrum har eget lås. Från stugans altan har du en härlig utsikt över ön. Bäddarna är fördelade på de tre sovrummen, med två dubbelrum där ett av rummen har en 160-säng och ett av rummen har en 140 cm bred säng. I stugans enkelrum finns en 100 cm bred säng.

 

Hotellstuga nr 32
I stugan finns två sovrum med 160 cm breda sängar. Stugan har ett utrustat kök, matrum och vardagsrum med braskamin och en mindre TV. I denna stuga är ett av sovrummen och badrummen tillgänglighetsanpassade och stugan har en ramp.

 

Uppge gärna i ett meddelande till oss när du bokar vilken stuga du föredrar vid bokning, alternativt boka direkt med oss på reception@marholmen.se eller tel. 0771-16 17 00. 

Observera att frukost, sänglinne, handduk, avresestäd eller ved normalt inte ingår i priset när du bokar en stuga, om du inte bokat ett paket där det är inkluderat eller bor hos oss i samband med en konferens. Det går däremot smidigt att lägga till som tillval vid bokningstillfället. Vad som ingår i priset framgår alltid vid bokning och av din bokningsbekräftelse.

 

Hitta lediga stugor Mer info om att hyra stuga Läs om att bo hos oss med hund

Maximera din tid hos oss

Vad vill du göra under din tid hos oss? Spaa, bada, basta, leka, paddla, spela eller tävla? Du väljer.

Se våra aktiviteter

Vanliga frågor & svar

Här försöker vi ge svar på allt du kanske funderar på eller behöver veta när du besöker oss – från vägbeskrivning till vilken utrustning som finns i stugan.

Frågor & Svar