Om Hotellhusen på Marholmen

Våra Hotellhus är en variant av våra villor och passar dig som vill bo tillsammans med dina vänner eller kollegor, men ändå bo lite avskilt i ett eget rum som du kan låsa om dig och ha ett eget badrum.

Här bor du ostört i ett charmigt hus, med bara en kort promenad till hotellbyggnaden där du hittar reception, restaurang, spa och gym. Alla hotellhus ligger inom bekvämt avstånd till bryggor, aktiviteter, elljusspår, utomhusgym och mycket mer.

Husen har möjlighet till självhushåll och passar därför perfekt för både en weekend eller en längre vistelse hos oss. Alla hotellhus har en generös altan, ett fullt utrustat kök och TV. De flesta erbjuder eget låsbart sovrum med egen toalett. Antalet sovrum och bäddar varierar men husen passar grupper upp till sex personer. Uppge gärna i ett meddelande till oss när du bokar vilket hus du föredrar.


Hotellhus nr 9
Välkommen till ett charmig hus med hotellstandard! Huset har tre sovrum som alla har eget lås, TV och badrum. Från husets altan har du en härlig utsikt mot öns äppellund. Här bor du bekvämt med ett utrustat kök och ett matrum med TV. Bäddarna är fördelade på de tre sovrummen där ett rum har en 140 cm bred säng och de två andra har 150 cm breda sängar. Rummen har egen toalett och dusch. Notera att detta hus  saknar allrum med soffa och braskamin och vi rekommenderar den vanligen för vänner och kollegor.

 

Hotellhus nr 18
Detta hus har ett fullt utrustat kök och matrum med braskamin. Här finns också ett mindre vardagsrum med TV. Från husets altan har du en härlig utsikt över öns skiftande natur. Hotellhuset har tre sovrum som alla har eget lås. Bäddarna är fördelade på de tre sovrummen där två av rummen har en 160 cm bred säng och ett rum har en 180 cm bred säng.

 

Hotellhus nr 19
I huset finns tre sovrum, två badrum och ett gemensamt allrum och kök. Samtliga sovrum har eget lås. Från husets altan har du en härlig utsikt över ön. Bäddarna är fördelade på de tre sovrummen, med två dubbelrum där ett av rummen har en 160-säng och ett av rummen har en 140 cm bred säng. I husets enkelrum finns en 100 cm bred säng.

 

Hotellhus nr 32
I huset finns två sovrum med 160 cm breda sängar. Huset har ett utrustat kök, matrum och vardagsrum med braskamin och en mindre TV. I detta hus är ett av sovrummen och badrummen tillgänglighetsanpassade och huset är utrustat med en rullstolsramp.

 

Uppge gärna i ett meddelande till oss när du bokar vilket hus du föredrar vid bokning, alternativt boka direkt med oss på reception@marholmen.se eller tel. 0771-16 17 00. 

Observera att sänglinne, handduk och avresestäd ingår i priset när du bokar ett hotellhus. Hotellets frukostbuffé går att lägga till som tillval vid bokningstillfället. Vad som ingår i priset framgår alltid vid bokning och av din bokningsbekräftelse.

 

Hitta lediga Hotellhus Mer info om att hyra Hotellhus

Maximera din tid hos oss

Vad vill du göra under din tid hos oss? Spa, bad & bastu, leka, paddla, spela eller tävla? Du väljer.

Se våra aktiviteter

Vanliga frågor & svar

Här försöker vi ge svar på allt du kanske funderar på eller behöver veta när du besöker oss – från vägbeskrivning till vilken utrustning som finns i stugan.

Frågor & Svar