Hos oss kan du som hundägare välja att bo på hotell eller i någon av våra Skärgårdshus.

Bo bekvämt med hund i Skärgårdshus

Ta med dig din bästa vän och checka in i en våra stugor för en härlig semester tillsammans. Vi har flera Skärgårdshus där du får ta med dig hunden.

Vår Skärgårdshus passar perfekt för hundägare då det är nära till promenadvägarna, hundstranden, elljusspåret och agilitybanan. Dessutom ligger förstås alla på markplan, så det är lätt att rasta hunden.

Boka Skärgårdshus för hundar online och invänta bekräftelse på tillgänglighet eller ring oss på 0771-16 17 00 för personlig service. Ett hundtillägg på 300 kr tillkommer.

Ta med hunden på hotellet

Du kan också välja att checka in på hotellet tillsammans med din hund. Alla våra hotellrum har altan med utsikt mot vattnet eller grönområden – inga långa korridorer eller trappor för att rasta hunden alltså!

Hotellet ligger bara ett stenkast från vattnet och härliga promenadstråk för dig och din hund. I rummet finns en hundsäng och vattenskål.

Boka hundrum online och invänta bekräftelse, eller ring oss på 0771-16 17 00. Ett hundtillägg på 300 kr tillkommer.

Måltider

Måltiderna kan du äta i hotellets lobby där hundar är tillåtna i en egen del. Om du bor i ett Skärgårdshus finns möjlighet att köpa till vår god Middagskasse som förbereds av våra kockar och ni lagar färdigt i huset.

Vi erbjuder också take away från restaurangen om du skulle vilja ta med dig maten på utflykt eller till hotellrummet.

Tips på aktiviteter som du kan göra tillsammans med din hund på Marholmen.

Marholmens Agilitybana

Tycker du och din hund om agility? Då ska ni besöka vår agilitybana. Här kan du och hunden öva hinder som slalom mellan åror, en tunnel gjord av stockar, balansgång över ett fallet träd och smidighet när din hund ska hoppa genom livbojar. Agilitybanan är skärgårdsinspirerad med bland annat åror som slalom och livbojar som hinder.

En mycket omtyckt agilitybana som passar såväl stora som små hundar. Banan ligger endast en minuts promenad från hotellet med alla faciliteter och ett par minuters promenad från hundstrand och vacker barrskog med elljusspår.

Träna tillsammans med din hund

Om du gillar att träna styrka, kondition och balans tillsammans med din hund så rekommenderar vi varmt ett pass i Marholmens Walking Gym. Träningsrundan är ca 1,5 km och tar dig och din hund runt ett vackert barkspår som också är elljusspår med sju träningsstationer där både du och din hund kan träna genom att hoppa upp och ner på stubbar, gå eller springa genom däck, träna lydnad medan du gör situps eller köra intervall tillsammans mellan stationerna.

Här är det bara fantasin som kan sätta stopp för ett riktigt härligt träningspass i skog och mark för dig och din hund.

 

Ta ett dopp på hundstranden

På den avskilda hundstranden som ligger bara några minuters promenad från hotellet kan du bada tillsammans med din hund.

Intill hundstranden finner ni också en större gräsplätt att hänga på tillsammans med andra hundägare. Observera att den inte är inhängnad, så ha gärna med dig ett långt koppel om du vill att din hund ska kunna springa av sig efter badet.