Ge kollegorna ett minnesvärt äventyr som ni kommer prata om länge.

Under årens lopp har vårt eget aktivitetsteam finslipat våra aktiviteter. Och övning ger färdighet – vi ser till att er dag ska bli precis så bra som ni vill. Här nedan hittar ni en palett av företagsevent och aktiviteter som bygger team och som alla kan delta i, oavsett fysiska förutsättningar, antal deltagare och storlek på budgeten. Aktiviteterna skräddarsys utefter förutsättningarna och önskemålen från just ditt företag eller grupp.

Kickoff i Stockholm

Badholmen med egen badtunna

På Badholmen finns två badtunnor, en privat sandstrand och en bastu som ni hyr för hela gruppen i två timmar. Snacks och dryck går att beställa till för en magisk stund på den privata udden.

Läs mer

Pingis i pittoreska Båthuset

I Marholmens båthus som ligger nedanför hotellet kommer svalkande vindar in genom väggarna. Men med värme från taket, mössan på kan ni köra en pingismatch eller turnering året runt.

Läs mer

Kransbindning – workshop

Bind en vacker krans med hållbara material från anläggningens egen odling och vad som växer vilt i naturen efter säsong. Inga förkunskaper behövs och givetvis får du ta med dig kransen hem sen!

Läs mer

Kallbad med värmande bastu

Ett uppfriskande kallbad med efterföljande bastu gör gott för både kropp och själ. Ni hyr hela Badholmen för privat bruk. Komplettera upplevelsen med dryck och snacks.

Läs mer

Marholmens Källarmästare

En rolig aktivitet med tak över huvudet som passar alla grupper. Grenar väljer ni utifrån gruppens förutsättningar i samråd med vårt proffsiga aktivitetsteam.

Läs mer

7° Bad & Bastu för grupper

7° Bad & Bastu är för er som vill uppleva något helt fantastiskt som grupp, mitt i naturen. Det här är en upplevelse som är lika härlig året runt, oavsett väder och årstid.

LÄS MER

Matlagningsaktivitet – Halv åtta på Marholmen

Vår Middagskasse är en matlagningsaktivitetet bestående av en trerättersmiddag förberedd av våra kockar och som ni färdigställer tillsammans i stugan eller villan.

Läs mer

Bowls i historiska Grosshandlargården

Utmana kollegorna till ett parti bowls i Grosshandlargårdens anrika byggnad. Det här är en aktivitet som passar er som har lite tid men vill göra något kul tillsammans.

Läs mer

Rolig samarbetsövning – Escape Box

Jobbar ert lag bra ihop under press? Med den här aktiviteten stärker och bygger ni teamets sammanhållning samtidigt som ni ska lösa en avancerad spionjakt som hemliga agenter. Hur kul som helst!

Läs mer

Vem blir Marholmens Mästare?

Utmana dig själv tillsammans med kollegorna! I Marholmens Mästare övar ni samarbetsförmågan och svetsar samman laget, samtidigt som det blir en snackis runt fikabordet under en lång tid framöver.

Läs mer

En kul(ig) och spännande bouleturnering

Det är inte för inget som boule är en av världens största sporter – alla kan delta oavsett ålder, fysiska förutsättningar eller tidigare kunskaper. Här guidar vi er genom en turnerning tills en vinnare är korad.

Läs mer
Fiske på Marholmen i Roslagens Skärgård

Fiska med guide & utrustning

Boka en halvdag, heldag eller en afterwork på sjön! Ni tas med ut på en spännande fisketur på fullt utrustade sportfiskebåtar med en professionell fiskeguide och all utrustning som behövs.

Läs mer

Utmanande Äventyrsgolfsturnering

Äventyrsgolf är en gren som passar alla – från kollegorna som redan spelar på proffsnivå till de som aldrig hållit i en golfklubba. På vår bana utmanas alla! Turneringen avslutas med prisutdelning.

Läs mer

Surfa på trenden – Beachvolley

Beachvolley började som ett tidsfördriv för surfare på Kaliforniens vita stränder i väntan på den perfekta surfvågen och är nu en olympisk sport. Och en jätterolig aktivitet här på Marholmen!

Läs mer

Avkopplande vistelse på Mareld Spa

Belöna ditt team med en avkopplande stund i Mareld Spa efter en lång dag i produktiva möten. Här finns bland annat bubbelpool, torrbastu med utsikt mot viken och ångbastu där stjärnorna lyser i taket.

Läs mer

Stämningshöjande Musikquiz

Musikquiz med trubadur är en aktivitet som bygger teamkänsla, ger många skratt och som passar grupper av alla typer och storlekar. Ett perfekt avslut på dagen eller stämningshöjande feststartare.

Läs mer

Magisk naturupplevelse – Kajaktur

Att glida ut i kajak på vattnet runt Marholmen är på samma gång en underbar naturupplevelse och en övning i samarbete. Självklart får ni guidning, säkerhetsgenomgång och flytvästar.

Läs mer

Konferenslunch över öppen eld

Till och med konferenslunchen kan vara en upplevelse här! Att samlas runt en öppen eld för att laga och äta tillsammans finns i vårt DNA, och bäddar för kreativa samtal.

Läs mer

Rolig och annorlunda Båtorientering

Lär känna skäret runt Marholmen och kasta loss genom ett hisnande äventyr till sjöss! Som lag ska ni samla in ledtrådar vid bojar och lösa gåtan under tidspress. Må bästa lag vinna!

Läs mer

Boenden på Marholmen

Du väljer hur bekvämt du vill ha det. Vill du ta in på vårt hotell med havsutsikt och leva all inclusive, eller bo i någon av våra fina Skärgårdshus eller villor med självhushåll? Eller varför inte kombinera det bästa av två världar – rå dig själv i eget Skärgårdshus och lyxa ibland. För så är det här på Marholmen – du formar din vistelse precis så som du vill ha den. Livet är enkelt på vår ö.

  • Kontaktformulär
  • Offertförfrågan

Har du en fråga? Fyll i dina uppgifter här nedan eller ring oss på +46 771-16 17 00

Svaren på de vanligaste frågorna hittar du här >>

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

1
2
3
4
5

Skicka en offertförfrågan för ditt möte, konferens, kickoff eller företagsevenemang.

Fyll i formuläret här nedan så detaljerat du kan med dina önskemål, så att vi snabbt kan ge dig en träffsäker offert som motsvarar dina önskemål.

Förfrågningen är inte bindande, utan underlag till en bra offert.