Mer information om Marholmens Källarmästare

Ni tävlar i lag om ca fem personer i ett 10-tal grenar så som piltavla, basket, laserpistolskytte, straffsparkar och frågesport. Aktiviteterna anpassas efter era förutsättningar och önskemål och går lika bra att göra tillsammans med kompisgänget som företagskollegorna.

Den här aktiviteten tar cirka 1,5-2 timmar och rekommenderas för upp till 50 personer. Grenarna väljs ut i samråd med våra aktivitetsledare och anpassas utifrån gruppens förutsättningar.

Pris 350 kr ex moms per person (Minimumdebitering 10 personer)

Marholmens Källarmästare är bäst under vinterhalvåret och dagar då vädergudarna inte är på vår sida. Resten av året är vi utomhus och gör Marholmens Mästare på Strömsholmen.

 

Tips på fler roliga aktiviteter i aktivitetskällaren utöver ovan nämnda grenar:

  • Bowlsturnering – Bowls är en brittisk precisionssport som påminner om boccia och boule. Bowls spelas med asymmetriska klot med en diameter på knappt femton centimeter, vilka på grund av sin ojämna viktfördelning inte rullar rakt.
  • Sumobrottning – Bli en sumobrottare på fem sekunder och brotta ner chefen eller bästa kollegan. Passar utmärkt för grupper upp till 50 personer.

 

Möte, konferens, kickoff eller företagsevent?

Vår vackra skärgårdsö bjuder på oändliga möjligheter för alla typer av möten, konferenser, företagsevents och kickoffer.

Läs mer här

Maximera din tid hos oss

Vad vill du göra under din tid hos oss? Spa, bad & bastu, leka, paddla, spela eller tävla? Du väljer.

Se våra aktiviteter
  • Kontaktformulär
  • Offertförfrågan

Har du en fråga? Fyll i dina uppgifter här nedan eller ring oss på +46 771-16 17 00

Svaren på de vanligaste frågorna hittar du här >>

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

1
2
3
4
5

Skicka en offertförfrågan för ditt möte, konferens, kickoff eller företagsevenemang.

Fyll i formuläret här nedan så detaljerat du kan med dina önskemål, så att vi snabbt kan ge dig en träffsäker offert som motsvarar dina önskemål.

Förfrågningen är inte bindande, utan underlag till en bra offert.