Vila och avkoppling mitt i naturen!

Väggar tycks överflödiga när du kan bada i utomhusbadkar under bar himmel, andas skärgårdsluft och lyssna till fåglarnas kvitter och vågornas skvalp. 7° Bad & Bastu är för dig som längtar efter en stunds vila och avkoppling mitt i naturen. Här på Marholmen är varje årstid är en högtid och alla väder är lika välkomna. Ett besök i 7° Bad & Bastu är lika härligt när du än kommer, helt oberoende av väder och vind.

Hur bokar jag?

Individuella gäster
För individuella gäster finns bokningsbara tider på fredagar, lördagar och söndagar. Selmas Badpaket inkluderar badentré, boende i Skärgårdshus och frukostbuffé. Badentré kan du även boka som tillval till ditt hotellrum, Skärgårshus eller villa i vår onlinebokning. Under sommarperioden 20 juni – 11 augusti kan du boka 7° som tillval till alla boenden under veckans alla dagar.

 

Grupper
Grupper kan abonnera alla veckans dagar mellan kl. 09-22. Skicka oss en förfrågan i formuläret här nedan med önskad datum och tid.

  • Kontaktformulär
  • Offertförfrågan

Har du en fråga? Fyll i dina uppgifter här nedan eller ring oss på +46 771-16 17 00

Svaren på de vanligaste frågorna hittar du här >>

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

1
2
3
4
5

Skicka en offertförfrågan för ditt möte, konferens, kickoff eller företagsevenemang.

Fyll i formuläret här nedan så detaljerat du kan med dina önskemål, så att vi snabbt kan ge dig en träffsäker offert som motsvarar dina önskemål.

Förfrågningen är inte bindande, utan underlag till en bra offert.