$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Mer information om Gula Villan

Med lite avskilt men ändå centralt söderläge på ön och med utsikt över vattnet precis nedanför är det inte konstigt att detta en av våra mest populära villor. Från den stora altanen kan du vila ögonen på Marholmsviken eller ta ett dopp från våra närliggande badplatser.

Gula Villan har en öppen och ljus planlösning med ett stort kök och vardagsrum som både lämpar sig för socialt umgänge och för möten. Den här villan passar lika perfekt för avskilda möten med boende för det lilla arbetsteamet som för kompisgäng och familjer.

Det stora sovrummet ligger på villans övervåning med en 180-säng och egen toalett och dusch. Ytterligare två sovrum, varav ett av vetter mot vattnet, ligger på villans bottenplan. I ett av sovrummen finns en 140 säng, i det andra en 120-säng. Båda sovrummen på nedervåningen har varsin toalett och dusch.

Se en film från Gula Villan här >>


Fakta om Gula Villan

  • Tre sovrum fördelade på ett dubbelrum med en 180 säng och två mindre rum – ett med en 140 säng, det andra med en 120 säng.
  • Fyra badrum
  • Ett rymligt och fullt utrustat kök med ett stort köksbord att samlas kring
  • Ett ljust, härligt vardagsrum med fönster från tre håll gott om plats för umgänge
  • Avresestäd & sänglinne är alltid inkluderat
  • TV & WiFi

Gula Villan renoverades under hösten 2023.

  • Kontaktformulär
  • Offertförfrågan

Har du en fråga? Fyll i dina uppgifter här nedan eller ring oss på +46 771-16 17 00

Svaren på de vanligaste frågorna hittar du här >>

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

1
2
3
4
5

Skicka en offertförfrågan för ditt möte, konferens, kickoff eller företagsevenemang.

Fyll i formuläret här nedan så detaljerat du kan med dina önskemål, så att vi snabbt kan ge dig en träffsäker offert som motsvarar dina önskemål.

Förfrågningen är inte bindande, utan underlag till en bra offert.