Mer information

Kanske någon har fyllt jämnt, har tagit examen, ska gifta sig och det är dags för svensexa eller möhippa,  – eller så ska det firas att några redan varit gifta i många år? Då har du kommit helt rätt – hos oss finns det gott om plats och oändliga möjligheter att fira allt som firas bör!

Vi har två festlokaler i hjärtat av ön – Grosshandlargården och Strandpaviljongen – för upp till 80 gäster. Om gästerna vill sova över går det jättebra – vi har nästan 400 bäddar att välja på! Vad som passar er bäst beror på hur många ni är. Skicka en offertförfrågan här nedan, så hör vi av oss till dig med ett förslag!

Maximera din tid hos oss

Vad vill du göra under din tid hos oss? Spa, bad & bastu, leka, paddla, spela eller tävla? Du väljer.

Se våra aktiviteter

Möhippa eller svensexa på Marholmen

Tänk att din vän snart ska gifta sig, så underbart! Att få planera en möhippa eller svensexa för någon av sina bästa kompisar är något av det roligaste som finns. Variationerna är oändliga och det är bara fantasin som sätter gränser för vad ni kan hitta på en sådan speciell dag. Hos oss kan du göra möhippan eller svensexan till en dag den blivande bruden eller brudgummen sent kommer glömma.

  • Kontaktformulär
  • Offertförfrågan

Har du en fråga? Fyll i dina uppgifter här nedan eller ring oss på +46 771-16 17 00

Svaren på de vanligaste frågorna hittar du här >>

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

1
2
3
4
5

Skicka en offertförfrågan för ditt möte, konferens, kickoff eller företagsevenemang.

Fyll i formuläret här nedan så detaljerat du kan med dina önskemål, så att vi snabbt kan ge dig en träffsäker offert som motsvarar dina önskemål.

Förfrågningen är inte bindande, utan underlag till en bra offert.