Checka in. Andas ut.

Du, din familj, dina vänner och dina kollegor. Alla har sitt Marholmen. Marholmen är en egen ö och en destination för avkoppling och vila men också för mat- och naturupplevelser. Många söker sig till vårt spa och alla badmöjligheter som finns här på ön. För den som vill vara fysiskt aktiv finns många möjligheter – från utegym till att utmana vännerna eller kollegorna på Marholmens Mästare vid vår aktivitetsbana.

 

Du bor i vårt fina och bekväma hotell där alla rum har egen terrass eller balkong. Eller så väljer du att bo i någon av de charmiga Marholmsstugorna. Eller varför inte i någon av våra villor med massor av karaktär? På somrarna ställer vi upp fem glampingtält på ön Rackaren och hela året finns femton ställplatser med elutag att boka för dig som tar med eget boende.

 

Marholmen är en historisk plats som grosshandlare Nils Berg skapade i början av 1900-talet, tillsammans med sin fru Hanna. Sedan dess har många funnit inspiration och vila här på ön. Elsa Beskow spenderade mycket tid här och hon har bland annat målat vackra motiv i taket inne på Grosshandlargården. I åtskilliga av hennes klassiska verk kan man dessutom finna spår av inspiration från Marholmen.

 

Idag kallar ett 60-tal medarbetare Marholmen för sin arbetsplats. Och varje dag förvaltar vi Nils & Hannas arv och önskan att Marholmen ska vara en plats för vila och utbildning för alla. Vi hoppas att de skulle vara stolta över deras Marholmen om de kom hit idag.

 

Varmt välkommen till Marholmen.