$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Det här är glamping när den är som allra bäst!

Glampingsäsongen äger rum den 17 maj – 31 augusti 2024, och kan bokas redan nu.

Du väljer om du vill bo fast förankrad under trädkronorna på ön Rackarens högsta punkt, eller vaggas till sömns av vågornas rörelser på en förtöjd glampingflotte. Oavsett vad du väljer är detta ett glampingupplevelse du bara inte vill missa!

På ön Rackaren med broförbindelse till Marholmen, har vi byggt upp fem canvastält. Alla fem står avskilda från varandra för en helt privat upplevelse. Fyra av tälten står på egna flottar och ett canvastält står på land, byggt på en stadig platå. Våra fyra glampingflottar har egna badstegar och du får fri tillgång till en egen kanot med flytvästar för en helt unik naturupplevelse. Väljer du att boka vårt canvastält på ön, får du istället en grillplats precis utanför tältet, en egen badbrygga alldeles nedanför och kan njuta av en fantastisk utsikt och se solen går ner i havet.

Närmare naturen, fast med alla tänkbara bekvämligheter inom räckhåll, kan du knappast komma.

Alla canvastält är 4,6 meter i diameter och är gjorda i rejält canvastyg för att skydda mot väder och vind. I varje tält finns det en 160 cm bred queensize säng, en värmare för kyliga nätter och annat du behöver för en bekväm vistelse.

Alldeles i närheten finns klippbad, grillplatser. och parkering. I hotellets Mareld Spa finns möjlighet till en varm dusch. Förbränningstoalett finns ett hundratal meter från tälten och WC finns i hotellets huvudbyggnad, cirka 500 meter bort.

I paketet ingår en Marholmsmiddag i Restaurang Skärgårdsro och en frukostkorg som ställs utanför ert tält kl. 07.30. Vill ni hellre äta vår stora frukostbuffé? Då anmäler ni det till oss senast dagen innan ankomst.

Observera att tälten bokas för max två personer i befintliga sängar, det är alltså inte möjligt att boka till extrasängar eller extra frukostkorgar. Det är heller inte möjligt att ta med hunden.

Vi har ingen åldersgräns för vår glamping, men säkerheten är alltid målsmans ansvar. 

 

Hitta lediga tält

Vanliga frågor & svar

Här försöker vi ge svar på allt du kanske funderar på eller behöver veta när du besöker oss – från vägbeskrivning till vilken utrustning som finns i stugan.

Frågor & Svar

Maximera din tid hos oss

Vad vill du göra under din tid hos oss? Spa, bad & bastu, leka, paddla, spela eller tävla? Du väljer.

Se våra aktiviteter