Avslappnande spabehandlingar i Mareld spa

Boka till en avkopplande och välgörande spabehandling i Mareld SPA för kropp och själ när du besöker oss på en vardag eller på helgen.

Mmmmmm…

Låt dina tankar vila medan kroppen blir omhändertagen och får full uppmärksamhet i ett av våra behandlingsrum av våra certifierade SPA-terapeuter, som erbjuder en rad olika spabehandlingar och massagekurer.

Vi använder produkter från Kerstin Florian och C/O Gerd som bygger på gedigen expertis, naturliga ingredienser och naturens välgörande resurser som mineralvatten, lera, alger, botaniska extrakt och essentiella oljor. Produkterna är inte testade på djur.

Ett urval av produkterna går att köpa i hotellets shop.

Ansiktskur

25 min | 695 kr
50 min | 1 190 kr

En rofylld och avkopplande ansiktsbehandling som ger snabbt resultat och en mjuk, ren & fräsch hy genom rengöring, peeling, mask, massage, crème. Produkterna vi använder anpassas efter din hudtyp.

Lediga tider

Din tid

60 min | 1 190 kr

Den perfekta presenten!

Du väljer på plats om du vill få en behandling för ansikte, kropp eller en kombination beroende på dina önskemål. Behandlingen inleds med Marholmens sköna och avkopplande fotbad.

Lediga tider

Massage

25 min | 695 kronor
50 min |1 190 kr

Avslappnande massage med aromaolja utifrån ditt behov. Massage bidrar till bättre hälsa och stärker ditt immunförsvar.

Du väljer mellan 25 eller 50 minuters massage.

Lediga tider

Eye Treatment

25 min | 695kr

En upplyftande behandling för området runt ögonen. Ett område som avslöjar stress, trötthet och tidiga ålderstecken. Vi startar vi med att peela bort torr hud, innan vi matar huden med näring och fukt. Ögonmask, ögonkräm och en upplyftande och stimulerande ögonmassage avslutas med en sval jaderoller som jämnar ut hudens färg.

 

Lediga tider

ANDA Vital kur

50 min | 1 290 kr

En unik upplevelse som omsluter hud och sinne med ett återställande skydd som både förnyar, förvandlar och stärker. Ansiktskuren börjar med en rogivande nackmassage med guashastenar följd av rengörande massage som förstärks av den anrika Gua Sha-tekniken, strukturerat vattenelixir och avslutas med Enzyme Serum-Masque.

 

Lediga tider

Marholmens DUO

60 min | 1 790 kr

Den här behandlingen utförs på dig och en vän samtidigt. En av er får börja med en avslappnande massage eller ansiktskur, medan den andra får ett rofyllt avkopplande mineralbad. Sedan byts ni av. Behandlingen återfuktar och stimulerar både sinne och kropp med eteriska oljor och är en härlig upplevelse att dela.

 

Lediga tider

C/O GERDs Fotkur

30 min | 795 kr

Skön och avkopplande kur för dina fötter och underben. Vi exfolierar fötter och underben med en mix av Cool scrub och olja. Ett fotbad med cool scrub och Rosemary bodyshower förhöjer känslan av avkoppling och är även mjukgörande. Därefter får fötter och vader en härlig inpackning med Blueberry balm, med blåbärsfröolja och äkta vanilj. Skalpmassage när inpackningen verkar.

Lyx Blåbärsinpackning

 90 min | 1585 kr

Njut av en ansiktsmassage som skrubbar bort döda hudceller med Spa birch scrub. Blåbärsinpackningen är mjukgörande och skön och innehåller sheasmör, kakaosmör och avokadoolja, som är skyddande, närande, mjuk- och fuktgörande för huden. Blåbärsfröolja, som är rik på antioxidanter och E-vitamin, samt neroli som är väldoftande och cellförnyande.

LEDIGA TIDER

Så bokar du din spabehandling

Du bokar enklast din behandling direkt online på knappen här nedan, där du också hittar tillgängliga tider och pris.

Entré till Mareld Spa
Vill du unna dig lite extra njutning? Boka en spaentré i samband med din behandlingstid. Spaentré ger dig fri tillgång till vår spaavdelning med inom-och utomhuspooler, torr- och ångbastu samt ljusterapirum.

Personlig service
För eventuella frågor eller funderingar eller för att boka spaentré eller dagspa, kontakta oss gärna på:

Telefon: 0771-16 17 00
Mejl: reception@marholmen.se