$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Avslappnande spabehandlingar i Mareld spa

Boka till en avkopplande och välgörande spabehandling i Mareld SPA för kropp och själ när du besöker oss på en vardag eller på helgen.

Låt dina tankar vila medan kroppen blir omhändertagen och får full uppmärksamhet i ett av våra behandlingsrum av våra erfarna SPA-terapeuter, som erbjuder en rad olika spabehandlingar och massagekurer.

Vi använder Kerstin Florians produkter som är ett av världens mest välrenommerade hudvårdsmärken inom spaindustrin och bygger på gedigen expertis, naturliga ingredienser och naturens välgörande resurser som mineralvatten, lera, alger, botaniska extrakt och essentiella oljor. Kerstin Florians produkter är inte testade på djur. Ett urval av produkterna går att köpa i hotellets shop.

Ansiktskur

25 min | 695 kr
50 min | 1 190 kr

En rofylld och avkopplande ansiktsbehandling som ger snabbt resultat och en mjuk, ren & fräsch hy genom rengöring, peeling, mask, massage, crème. Produkterna vi använder anpassas efter din hudtyp.

Din tid

60 min | 1 190 kr

Den perfekta presenten till någon du bryr dig om!

Du väljer på plats om du vill få en behandling för ansikte, kropp eller en kombination beroende på dina önskemål. Behandlingen inleds med Marholmens sköna och avkopplande fotbad.

Massage

25 min | 695 kronor
50 min |1 190 kr

Avslappnande massage med aromaolja utifrån ditt behov. Massage bidrar till bättre hälsa och stärker ditt immunförsvar.

Ginger Renewal – Energikick & Massage

80 min | 1 585 kr

Det här är en behandling som rör alla sinnen. Behandlingen startar med en kombination av naturliga saltmineraler och ingefärans lindrande egenskaper i en uppfriskande kroppsskrubb. Därefter följer en avslappnande massage för hela kroppen. Till detta används en varm Aromatherapy Ginger Body Oil och varma stenar. Du bäddas sedan in i en varm kokong. En lyxig huvudmassage avslutar denna helkroppsbehandling.

Eye Treatment

25 min | 695kr

En upplyftande behandling för området runt ögonen. Ett område som avslöjar stress, trötthet och tidiga ålderstecken. I denna behandling startar vi med att peela bort torr hud, innan vi matar huden med näring och fukt. Ögonmask, ögonkräm och en upplyftande och stimulerande ögonmassage avslutas med en sval jaderoller som bidrar till att jämna ut hudens färg.

ANDA Vital kur

50 min | 1290 kr

En unik upplevelse som omsluter hud och sinne med ett återställande skydd som både förnyar, förvandlar och stärker. Ansiktskuren börjar med en rogivande meditation följd av rengörande massage som förstärks av den anrika Gua Sha-tekniken, strukturerat vattenelixir och avslutas med Enzyme Serum-Masque.

Marholmens DUO

60 min | 1 790 kr

En spaupplevelse för två.

En av er får börja med en avslappnande Spamassage med aromaolja, medan den andra får ett rofyllt avkopplande bad. Sedan byts ni av. Behandlingen återfuktar och stimulerar både sinne och kropp med eteriska oljor och är en härlig upplevelse att dela. Den här behandlingen utförs på dig och en vän samtidigt.

Fotkur Deluxe DUO

60 min | 1650 kr

En spaupplevelse för två.

En stärkande fotbehandling som ökar cirkulationen och ger nytt liv åt trötta, ömmade fötter. Behandlingen inkluderar fotpeeling med Turkish Body Scrub with Eucalyptus samt fotbad med Eucalyptus Bath och fotmassage med Kräuter Fuss Balm. Avkopplande en handmassage och hårbottenmassage ingår. Den här behandlingen utförs på dig och en vän samtidigt.

Så bokar du din spabehandling

Du bokar enklast din behandling direkt online på knappen här nedan, där du också hittar tillgängliga tider och pris.

Entré till Mareld Spa
Vill du unna dig lite extra njutning? Boka en spaentré i samband med din behandlingstid. Spaentré ger dig fri tillgång till vår spaavdelning med inom-och utomhuspooler, torr- och ångbastu samt ljusterapirum.

Personlig service
För eventuella frågor eller funderingar eller för att boka spaentré eller dagspa, kontakta oss gärna på:

Telefon: 0771-16 17 00
Mejl: reception@marholmen.se