$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Mer information om våra villor

Här på Marholmen kan du hyra just det hus eller den villa i Stockholms skärgård som du drömmer om. Vill du mysa med familjen för en härlig och kravlös samvaro eller samla ihop släkt, vänner eller kollegor för ett firande?

Här kan du välja bland villor med röda knutar, en gul villa med stor altan på bästa solläge – eller kanske föredrar du en stor jugendvilla eller en pampig grosshandlarvilla? Gemensamt för alla våra villor är att de håller en hög standard och att du alltid har nära till havet. Vissa av villorna har till och med egen strand med egen brygga.

BOKA NU Bra att veta när du hyr en villa

Maximera din tid hos oss

Vad vill du göra under din tid hos oss? Spaa, bada, basta, leka, paddla, spela eller tävla? Du väljer.

Se våra aktiviteter

Gula Villan

Lev din dröm om att bo i en gul villa med skärgårdstomt och stor terrass med utsikt över havet. Gula Villan har fått Marholmens bästa läge.

Villa Viken

Villa Viken är ett bra val oavsett väder, årstid och sällskap. Här delar ni på fyra sovrum, en bastu, ett badrum, en braskamin och en solig altan.

Villa Ekbacken

Villa Ekbacken erbjuder ett utrustat kök, stort vardagsrum, totalt tre sovrum och en privat terrass på bästa solläge.

Sjöstugan

Sötebrödsdoften sitter i bjälklagret. Sjöstugan var en gång Marholmens älskade bagarstuga. Ugnen finns kvar men huset är smakfullt och modernt renoverat.

Förvaltarbostaden

Förvaltarbostaden är en plats att umgås på. På två våningar kan ni sprida ut era samtal, eller sitta tillsammans med vänner, familj eller kollegor i villans glasveranda.