Mer information om våra villor

Här på Marholmen kan du hyra just det hus eller den villa i Stockholms skärgård som du drömmer om. Vill du mysa med familjen för en härlig och kravlös samvaro eller samla ihop släkt, vänner eller kollegor för ett firande?

Du väljer bland charmiga röda villor med vita knutar, en gul villa med stor altan på bästa solläge – eller kanske föredrar du en stor jugendvilla eller en pampig grosshandlarvilla? Gemensamt för alla våra villor är att de håller en hög standard och att du alltid har nära till havet. Vissa av villorna har till och med egen strand med egen brygga.

Hotellhus
I tillägg till våra villor har vi även fyra Hotellhus som passar för kollegor och vänner som vill bo tillsammans men ändå lite avskilt i ett eget rum som går att låsa om sig och ha ett eget badrum. Läs mer om våra Hotellhus här >> 

OBS! Under perioder med hög efterfrågan hyrs våra villor ut för två eller flera nätter i taget. Om du inte hittar tillgänglighet det datum du söker i vår onlinebokning, prova att göra sökningen på flera nätter. 

 

BOKA NU Bra att veta när du hyr en villa

Maximera din tid hos oss

Vad vill du göra under din tid hos oss? Spa, bad & bastu, leka, paddla, spela eller tävla? Du väljer.

Se våra aktiviteter

Gula Villan

Lev din dröm om att bo i en gul villa med skärgårdstomt och stor terrass med utsikt över havet. Gula Villan har ett av Marholmens bästa lägen med en öppen och ljus planlösning med ett stort kök och vardagsrum som både lämpar sig för socialt umgänge och för möten. I Gula Villan finns tre sovrum.

Boende för upp till: 5 personer

Villa Viken

Villa Viken bor ni avskilt men ändå mitt på ön och har nära till alla aktiviteter och hela vårt serviceutbud. I villans ljusa och öppna planlösning ryms ett stort vardagsrum med braskamin, ett kök, en bastu, fyra sovrum med plats för upp till åtta personer och två generösa altaner, varav en i söderläge och utsikt över Marholmsviken.

Boende för upp till: 8 personer

Villa Ekbacken

Villa Ekbacken erbjuder ett utrustat kök, stort vardagsrum och totalt tre sovrum. En privat terrass på bästa solläge för långa ljumna sommarkvällar gör den till mångas favoritvilla.

Boende för upp till: 6 personer

Sjöstugan

Vår charmigaste villa. Sötebrödsdoften sitter i bjälklagret. Sjöstugan var en gång Marholmens älskade bagarstuga. Ugnen finns kvar men huset är smakfullt och modernt renoverat. Här finns två dubbelrum, varav ett har en bäddsoffa, ett kök, badrum, vardagsrum och en härligt altan.

Boende för upp till: 5 personer

Förvaltarbostaden

Förvaltarbostaden är en underbar plats att umgås på. På två våningar kan ni sprida ut era samtal, eller sitta tillsammans med vänner, familj eller kollegor i villans glasveranda. Här finns tre sovrum, ett kök, vardagsrum och en charmig glasveranda.

Boende för upp till: 6 personer

Du kanske också är intresserad av…

  • Alla
  • Spa
  • Äventyr
  • Kärlek
  • Stugmys
  • Mat & Vin
  • Bad & Bastu
  • Familj
  • Hund & Motion

Skärgårdshus

Hotellrum

Glamping