Mer information

Det var i skenet från en sprakande brasa som människan utvecklade sin fantasi för att berätta spännande historier, vilket har en stor del i att vi människor blivit de kreativa varelser vi är. Så det är inte konstigt att detta är en av våra mest populära konferensaktiviteter.

Tillsammans med miljön, är maten en av de absolut viktigaste sakerna för grupper vid val av plats för konferensenHos oss kan ni välja att samlas runt en öppen eld kring våra Ofyrer och låta oss tillaga er lunch medan ni njuter av värmen och utsikten. Våra ofyrer är flyttbara och lunchen serveras oftast med en otrolig utsikt över viken och bryggorna.

Ofyrlunchen består av en högrevsburgare med cheddarost och tillbehör såsom cole slaw, sallad, lök och dressing. Finns självklart också att få vegetarisk och vegansk (Beyound Burger). Vatten och kaffe ingår.

Det här är en aktivitet som går att göra året runt.

Pris: 300 kr exkl. moms per person i tillägg på konferenspaketet

Möte, konferens, kickoff eller företagsevent?

Vår vackra skärgårdsö bjuder på oändliga möjligheter för alla typer av möten, konferenser, företagsevents och kickoffer.

Läs mer här
  • Kontaktformulär
  • Offertförfrågan

Har du en fråga? Fyll i dina uppgifter här nedan eller ring oss på +46 771-16 17 00

Svaren på de vanligaste frågorna hittar du här >>

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

1
2
3
4
5

Skicka en offertförfrågan för ditt möte, konferens, kickoff eller företagsevenemang.

Fyll i formuläret här nedan så detaljerat du kan med dina önskemål, så att vi snabbt kan ge dig en träffsäker offert som motsvarar dina önskemål.

Förfrågningen är inte bindande, utan underlag till en bra offert.