$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Mer information

På konferens i Strandpaviljongen talar och lyssnar ni till möten och presentationer i en lokal med högt i tak. Utanför konferenslokalen finns också en stor terrass i söderläge, perfekt för er att dricka eftermiddagskaffet på. Paviljongen är Grosshandlargårdens tidigare elevhem. Historien syns i husets stomme och lokalerna är luftiga med sin öppna planlösning och två flyglar på varsin sida om salongen.

Konferenslokalen Paviljongen är 91 kvadratmeter stor. I en möblerad biosittning ryms 90 personer, 36 personer ryms i en möblerad skolsittning och 45 personer i möblerade öar. Den andra flygeln kan med fördel nyttjas som grupprum. I Paviljongen förfogar ni sammanlagt över hela 182 kvadratmeter.

Historien om Strandpaviljongen

Marholmen har sedan förra seklets början varit en plats där människor vilat, studerat och roat sig. Strandpaviljongen byggdes som elevhem till Folkbildningshemmet som öppnade 1926. De fabriksarbeterskor som kom hit för att studera fick eget rum, vid den tiden en oerhörd lyx för arbetare från trångboddhetens Stockholm.

Byggnaden var elevhem för Birkagårdens sommarkurser i åttio år. Här har bott människor som fått sin första möjlighet att studera vidare efter folkskolan, fackligt aktiva som trängt djupare in i lagar och avtal och de som fördjupat sig i konst, teater och musik.

På gården utanför elevhemmet ordnades varje onsdag lekaftnar då man sjöng och dansade. De lockade till sig leklystna, främst unga män, som kom gåendes, cyklandes eller sjövägen. Danskvällarna blev alltmer populära och kunde samlade flera hundra nöjeslystna.

”Många unga människor har svärmat i den fagra roslagsnaturen. Många, både elever och personal, har funnit sin livskamrat här”, minns en av lärarna.

 • Internet
 • 1 x handmick
 • Takmonterad projektor
 • Block och penna
 • 90 personer i biosittning
 • 45 personer i öar
 • 36 personer i skolsittning
 • 24 personer vid U-bord
 • 2 flyglar med loungedel
 • Utsikt över Marholmsviken

Möte, konferens, kickoff eller företagsevent?

Vår vackra skärgårdsö bjuder på oändliga möjligheter för alla typer av möten, konferenser, företagsevents och kickoffer.

Läs mer här

Vanliga frågor & svar

Här försöker vi ge svar på allt du kanske funderar på eller behöver veta när du besöker oss – från vägbeskrivning till vilken utrustning som finns i stugan.

Frågor & Svar
 • Kontaktformulär
 • Offertförfrågan

Har du en fråga? Fyll i dina uppgifter här nedan eller ring oss på +46 771-16 17 00

Svaren på de vanligaste frågorna hittar du här >>

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

1
2
3
4
5

Skicka en offertförfrågan för ditt möte, konferens, kickoff eller företagsevenemang.

Fyll i formuläret här nedan så detaljerat du kan med dina önskemål, så att vi snabbt kan ge dig en träffsäker offert som motsvarar dina önskemål.

Förfrågningen är inte bindande, utan underlag till en bra offert.