Mer information om Skogbad

I en vardag med mycket intryck hittar många ut i naturen för att få återhämtning. Skogsbad är ett sätt. Lämna mobilen på rummet och ge dig ut på ett avkopplande skogsbad i vackra miljöer. Ta gärna med en filt eller sittunderlag.

Lägg dig i mossan och titta upp på de vajande trädtopparna. Slut ögonen och gå igenom ett sinne i taget. Lyssna till fåglarna, vinden, trädens rörelser, lövens prasslande. Titta på färger, hur solskenet bryts genom lövverket eller naturliga mönster i naturen. Känn efter vad som doftar. Smaka på harsyran, ramslöken eller luften. Känn på trädstammarna eller doppa tårna i vattnet.

Var i nuet med din hörsel, smak, lukt och känsel. Sätt dig på en stubbe. Krama ett träd. Ge dig tid att bara vara. Andas. Känn naturen med alla dina sinnen.

Att vistas i naturen har visat sig minska stress och öka vår grad av avslappning. Några effekter som påvisats är att vi blir mer avspända, uppnår bättre och längre sömn, blodtrycket regleras, hjärta och blodkärl främjas, vår koncentration och minne förbättras och vi får mer energi. Naturen hjälper också mot oro och nedstämdhet.

Längst ut på Strömsholmen finner du vårt skogsbad i Stockholms skärgård omgiven av vacker barrskog som doftar friskt året om. Skogsbad kan du göra både själv och tillsammans med andra.

Boka en spabehandling

Låt kroppen blir omhändertagen av våra erfarna SPA-terapeuter som erbjuder en rad olika spabehandlingar och massagekurer med Kerstin Florians produkter.

Läs mer eller boka här
  • Kontaktformulär
  • Offertförfrågan

Har du en fråga? Fyll i dina uppgifter här nedan eller ring oss på +46 771-16 17 00

Svaren på de vanligaste frågorna hittar du här >>

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

1
2
3
4
5

Skicka en offertförfrågan för ditt möte, konferens, kickoff eller företagsevenemang.

Fyll i formuläret här nedan så detaljerat du kan med dina önskemål, så att vi snabbt kan ge dig en träffsäker offert som motsvarar dina önskemål.

Förfrågningen är inte bindande, utan underlag till en bra offert.