$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Ni välkomnas till Marholmen av någon av våra proffsiga projektledare som har superkoll på alla detaljer och dagens schema. Efter en förmiddags möte, som oftast innehåller en stärkande fikapaus och ibland inslag av promenadmöte runt ön, är det dags att avnjuta lunchen kring en av våra Ofyrer, där kocken grillar dagens lunch med havet som extra krydda.

Med påfylld energi samlas ni igen för ytterligare ett par timmars möte, innan det är dags för vår projektledare att göra ny entré. För nu är det dags för en teambyggande aktivitet! Bland våra mest populära aktiviteter finns Marholmens Mästare. Och alla som har sett programmet förstår vad det handlar om – en tävling där man använder både knopp och knopp. Bara ett förslag bland många aktiviteter som går att göra här på Marholmen!

Under kvällens middag kommer de lyckliga vinnarna att koras. Men innan dess finns det tid att koppla av i Mareld Spa, bada i badtunna på Badholmen eller bara koppla av på hotellrummet eller i våra mysiga stugor. Nästa dag är det dags att återvända till vardagen igen. Nu som en ännu mer sammansvetsad grupp, stärkt av den friska luften på Marholmen och nya gemensamma minnen.

Skicka offertförfrågan

Möte, konferens, kickoff eller företagsevent?

Vår vackra skärgårdsö bjuder på oändliga möjligheter för alla typer av möten, konferenser, företagsevents och kickoffer.

Läs mer här