Mer om erbjudandet

Föreställ dig en plats där skärgårdsnaturen möter modern bekvämlighet – det är Marholmen, en egen ö med broförbindelse i Roslagens skärgård. Här, bland tallskog och blänkande hav, hittar du en fristad för både kropp och själ. Här väntar en värld av lugn och nya perspektiv på dig. Välkommen!

 

MERA-ERBJUDANDE!
Som prenumerant får du 20% rabatt vid bokning av Skärgårdshus under perioden 8 juli – 4 augusti.

Marholmens Skärgårdshus är för dig som vill uppleva Roslagens skärgårds natur på nära håll och rå om dig själv med all service, restaurang, spa och aktiviteter inom bekvämt räckhåll.

Så här bokar du:
1. Välj önskade datum på knappen här nedan.

2. Lås upp rabatten med koden: MERAMARHOLMEN

3. Genomför din bokning i onlinebokningen

Villkor
Erbjudandet gäller endast på ordinarie priser och på tillgängliga datum och måste bokas direkt med hotellet. Kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

HITTA LEDIGA SKÄRGÅRDSHUS

Vanliga frågor & svar

Här försöker vi ge svar på allt du kanske funderar på eller behöver veta när du besöker oss – från vägbeskrivning till vilken utrustning som finns i stugan.

Frågor & Svar

Boenden på Marholmen

Du väljer hur bekvämt du vill ha det. Vill du ta in på vårt hotell med havsutsikt och leva all inclusive, eller bo i någon av våra fina Skärgårdshus eller villor med självhushåll? Eller varför inte kombinera det bästa av två världar – rå dig själv i eget Skärgårdshus och lyxa ibland. För så är det här på Marholmen – du formar din vistelse precis så som du vill ha den. Livet är enkelt på vår ö.