Utforska Glamping i Stockholms skärgård

Glamping Stockholms Skärgård


Upptäck en lyxigare campingupplevelse med Glamping.

I dagens stressiga och upptagna värld är det många som längtar efter att koppla av i naturen – men kanske helst utan att behöva kompromissa med komforten. Om du älskar äventyr men samtidigt önskar en smula lyx är Glamping det bästa alternativet. Det här är är ingen vanlig campingupplevelse – det är Glamping, en perfekt kombination av natur och komfort.


Boka Glamping i närheten av Stockholm

Att befinna sig i Stockholms skärgård är oslagbart under sommartid och glampingssäongen hos oss på Marholmen är väldigt uppskattad. Endast ett stenkast från Stockholm kan du njuta av Glamping i Norrtälje och härlig natur. Välj om du vill bo förankrad under böljande trädkronor eller vaggas till sömns av vågornas rörelser på en av våra glampingflottar. Här kan du njuta av uppfriskande klippbad, sömn i bekväma queensize sängar och en god frukostkorg som ställs utanför ditt tält tidigt på morgonen.

Kombinera det bästa av två världar med Glamping

Att boka Glamping på Marholmen är en perfekt kombination mellan avkoppling och bekvämlighet. Istället för att själv behöva oroa dig för att sätta upp ett tält eller släpa med dig tung utrustning kan du som glampare koppla av och njuta av naturen helt utan bekymmer. Oavsett om du planerar en romantisk helg för två, en familjesemester med barnen eller en äventyrlig resa med dina vänner, kan vi anpassa din Glamping-upplevelse efter dina specifika behov och önskemål. Så, varför inte ge dig ut på ett Glamping-äventyr denna sommar i Stockholms skärgård? Boka här.