Mer om erbjudandet

Föreställ dig en plats där skärgårdsnaturen möter modern bekvämlighet – det är Marholmen, en egen ö med broförbindelse i Roslagens skärgård. Här, bland tallskog och blänkande hav, hittar du en fristad för både kropp och själ. Här väntar en värld av lugn och nya perspektiv på dig. Välkommen!

MERA-ERBJUDANDE!
Som prenumerant får du 25% rabatt vid bokning av hotellpaketet Elsas Fredagsmys alla fredagar under perioden 18 oktober till 20 december 2024.

Paketet Elsas Fredagsmys innehåller:

  • Övernattning i ett av de bekväma hotellrummen
  • Entré till Mareld Spa i två timmar på fredag kväll
  • Ett glas bubbel med chips och romdipp
  • Marholmens stora frukostbuffé

Så här bokar du:

  1. Välj önskat datum på knappen här nedan.
  2. Lås upp rabatten med koden: MERAMARHOLMEN
  3. Genomför din bokning i onlinebokningen

 

Villkor
Erbjudandet gäller endast på ordinarie priser och på tillgängliga datum och måste bokas direkt med hotellet. Kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Observera att vi har 18 årsgräns i vårt spa med undantag för vissa tider under skolloven. Mer information hittar du på marholmen.se

HITTA LEDIGA RUM & BOKA

Vanliga frågor & svar

Här försöker vi ge svar på allt du kanske funderar på eller behöver veta när du besöker oss – från vägbeskrivning till vilken utrustning som finns i villan.

Frågor & Svar

Boka en spabehandling

Låt kroppen blir omhändertagen av våra certifierade SPA-terapeuter som erbjuder en rad olika spabehandlingar och massagekurer.

Läs mer eller boka här

Boenden på Marholmen

Du väljer hur bekvämt du vill ha det. Vill du ta in på vårt hotell med havsutsikt och leva all inclusive, eller bo i någon av våra fina Skärgårdshus eller villor med självhushåll? Eller varför inte kombinera det bästa av två världar – rå dig själv i eget Skärgårdshus och lyxa ibland. För så är det här på Marholmen – du formar din vistelse precis så som du vill ha den. Livet är enkelt på vår ö.