Bröllop på hotell


Är ni på jakt efter en plats att fira er stora dag på? Att välja plats för ens bröllop är ett av de viktigaste besluten i hela planeringsprocessen och allt fler väljer idag att fira sitt bröllop på hotell. Om ni söker en unik och minnesvärd plats att säga “Ja” på så är Marholmen den perfekta destinationen. Med gott om plats och oändliga möjligheter för firande hjälper vi er att skapa en oförglömlig dag tillsammans med era nära och kära.


Varför välja Marholmen för er speciella dag?

Idyllisk plats

Ett stenkast från Stockholm ligger Marholmen inbäddat i naturens skönhet, omgivet av grönska och glittrande vatten. En idyllisk plats för en romantisk atmosfär som samtidigt ger en känsla av lugn och ro.

Erfarenhet av firande av alla dess slag

På Marholmen är vi vana vid att ordna firanden av alla dess slag och har flera passande lokaler för stora som små sällskap. Med vårt breda utbud av aktiviteter har ni möjlighet att skräddarsy er bröllopsdag efter era egna önskemål och på så sätt skapa en unik upplevelse för era gäster. Vi har också ett stort kontaktnät av lokala leverantörer som kan hjälpa till med de tjänster som vi själva inte har möjlighet till. Här kan du läsa vad som ingår i våra festpaket.

Bröllop med övernattning

Genom att fira ert bröllop på Marholmen har både ni och era gäster möjlighet att stanna kvar över natten. Även här har ni möjlighet att forma er vistelse utifrån egna önskemål genom en rad olika boendemöjligheter. Att fira bröllop med övernattning skapar också en fin chans till att fortsätta firandet dagen därpå med till exempel en gemensam frukost tillsammans med gästerna som stannar kvar.

Är ni intresserade av att veta mer om hur vi kan hjälpa er att fira er stora dag? Tveka inte på att kontakta oss idag så berättar vi mer.