Hyr en nyrenoverad & uppdaterad villa på Marholmen

Hyr sommarstugeupplevelse – bara de positiva delarna

Marholmen har renoverat sina sex villor, ett perfekt alternativ till egen sommarstuga. Hyr en
av villorna för en sommarstugeupplevelse med natur, havsbad, spa och möjligheten att bjuda in vänner och familj.

Många drömmer om en egen stuga där man kan umgås med familj och vänner, färre älskar att ta hand om en stuga året runt med allt vad det innebär. Tur då att Marholmen erbjuder sex villor i olika stil och storlek, alla nyrenoverade till våren 2024 med hög standard och bibehållen charm. Här njuter ni av stughäng på egna premisser; rå om er själva eller boka in hotellfrukost och måltider på öns restauranger.

Samtliga stugor är inredda för umgänge med privata tomter och terrasser i bästa läge. Det ligger mitt i öns vackra natur med närhet till alla aktiviteter som erbjuds; från lekpark, aktiviteter, utomhusgym, elljusspår, badbryggor och spa både inom- och utomhus. Som gjort för en avkopplande helg eller hemester.

Vi märker en ökad efterfrågan på boenden som känns som sitt eget, där man kan umgås med familj och vänner och själv välja i vilken utsträckning man använder öns faciliteter. Våra nyrenoverade villor är precis det, som en egen sommarstuga extra allt men utan några åtaganden. säger Marholmens vd Fredrik Utheim.

Läs mer och boka här >>