Konferens i Villa Berg – stämningsfullt och intimt

Historiskt arv, vackra omgivningar och alla tänkbara moderna funktioner, med badtunnor och relaxavdelning. I Villa Berg blir konferensen något utöver det vanliga.

Den ursprungliga stilen i den kulturminnesmärkta Villa Berg, har till stora delar bevarats vilket innebär att vi kan erbjuda våra gäster en unik konferensanläggning av mycket hög kvalitet med historisk inramning. Om din aktivitet eller konferens kräver avskildhet och vackra omgivningar är Villa Berg ett självklart val. Här hittar du en inspirerande mötesmiljö som är väl utrustad för den moderna konferensen. Ni får hela huset för er själva och våra projektledare finns alltid till hands.

I husets källarvalv finns en vinkällare och en relaxavdelning med bastu. I direkt anslutning till relaxavdelningen finns en badtunna som kan användas året runt. Om ett bad lockar finns en egen brygga precis nedanför.

Mat och dryck är en mycket viktig del av vistelsen på Villa Berg och måltider intas antingen i villan eller på öns huvudbyggnad en kort promenad bort.

I Villa Berg finns 14 ljusa sovrum med modern standard. Samtliga rum är smakfullt inredda och modernt utrustade med sköna sängar, wifi och eget badrum. I de helkaklade badrummen finns dusch och WC. En naturskön utsikt över skärgårdslandskapet med havsviken utanför är grädden på moset.

Villa Berg är olikt allting annat. Känslan är att få stiga in en svunnen tid. Här vill man stanna.

Välkommen!