$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Nyckeln till en lyckad konferens

Med Marholmens unika historia och magiska omgivning hittar man lätt både inspiration och välbefinnande. Tillsammans med de anrika husen och maten är Roslagsön med broförbindelse till fastlandet en perfekt inramning för en lyckad konferens bara en timme från centrala Stockholm.

På Marholmen har vi ett tjugotal mötesrum som varierar i storlek och utformning. Hur ni vill använda er av våra lokaler går att skräddarsy för just ert sällskap. Vi har mötesrum som passar utmärkt för allt från den lilla gruppen till upp till 180 deltagare.

Här på ön finns övernattningsmöjligheter för upp till 368 personer i flera olika boendeformer:

  • 50 bekväma och moderna hotellrum
  • 40 natursköna och nyrenoverade stugor som är utrustade med ett stort genemsamt vardagsrum och kök, tv, badrum, tre sovrum, braskamin och bastu
  • Sju villor av olika storlekar med plats för upp till 14 personer i den största
  • Fem glampingtält under sommarsäsongen
  • 15 ställplatser för egna husbilar eller husvagnar

Ställ sovrumsfönstret på glänt och somna till naturens egen musik!

Vårt viktigaste mål här på Marholmen är att du ska trivas hos oss. Maten är en viktig del av upplevelsen och vår köksmästare gör allt för att bjuda på en minnesvärd smakupplevelse. Matsedeln utgår från de genuina svenska smakerna och anpassas utifrån säsong.