Tillbringa påsk på hotell


Påsken närmar sig med snabba steg, och det är en perfekt högtid att koppla av och njuta av ledigheten tillsammans med nära och kära. Om du just nu önskar att bo på hotell på påsk kan Marholmen vara precis det du söker. Vi erbjuder en unik kombination av avkoppling, natur och aktiviteter som kommer göra ditt påskfirande till en minnesvärd vistelse på alla sätt.


Påsken på Marholmen

Vår charmiga och vackra atmosfär lockar besökare året om för att bo, äta, mötas, bada eller helt enkelt bara koppla av. Lagom till påsk så börjar knopparna brista och ljuset silar mellan naturens nyutsprungna blad. Här kan du fira påsk på ett sätt som verkligen väcker vårkänslorna till liv. Du kan även välja och vraka mellan flera olika boendealternativ beroende på om ni är ett litet eller större sällskap, och självklart kan ni njuta av en läcker påskbuffé i vår restaurang.

Spa hotell under påsk

På Marholmen handlar inte påsken bara om att måla ägg och kika efter påskkärringar som flyger på himlen – här får du också en chans att ta hand om dig själv och din hälsa. Vårt spa hotell är din tillflyktsort med fantastisk utsikt över bryggor och vår blanka vik. Här kan du koppla av i påsk med en avslappnande massage, uppfriskande bad eller varför inte unna dig en ansiktsbehandling?

Aktiviteter som passar alla

Förutom avkoppling erbjuder vi på Marholmen även ett brett utbud av aktiviteter för dig som vill fira påsk på ett mer aktivt sätt. Se till att du packat ned bekväma kläder och skor, så att du kan göra det du får lust till. Här finns flera naturstigar för promenader och motion, skogsbad, inom- och utomhusgym och ett flertal grillplatser. Allt för att du ska kunna njuta av den friska vårluften och fira in påsken på just det sätt som du önskar.

Att fira påsk på Marholmen är inte bara ännu en vistelse på hotell – det är en upplevelse för alla sinnen. Så, varför inte göra årets påsk till något alldeles extra och boka din vistelse redan idag?