$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

HÖSTKAMPANJ 2023

Boka din kickoff eller konferens senast den 30 september 2023 så bjuder vi på 50% av lokalhyran.

Uppge kod KON2023 för att ta del av konferenserbjudandet.

 

Skicka din förfrågan här >>

Villkor

– Erbjudandet gäller i mån av plats söndag-fredag fram till den 30 april 2024.
– Kampanjen omfattar endast nya konferensbokningar med övernattning och måltidspaket (ej dagkonferenser) som bokas från och med den 8 augusti 2023.

– Kampanjen gäller ej för bokningar i Villa Berg eller Villa Hanna

 

Har du frågor eller funderingar?
Hör av dig till oss på bokning@marholmen.se eller tel. 0771-16 17 00.

Sätt tonen med en kickoff

Företagskultur är inte någonting som på något magiskt sätt bara finns, det är människorna på en arbetsplats som skapar den tillsammans. Nu när många kanske arbetar på distans blir det om möjligt ännu viktigare än tidigare att regelbundet träffas fysiskt för att värna om kulturen för att medarbetarna ska känna delaktighet och arbeta mot samma mål.

Oftast räcker det att bara ge teamet tillfälle att ses och umgås, så löser sig det där med företagskulturen och lagbygget av sig självt. Hos oss väljer ni hur ni vill ha er konferens – lugn och skön eller kul och fartfylld?

Oavsett hur ni vill ha det hjälper vårt egna konferens- och aktivitetsteam er hela vägen.

Varmt välkomna till vår ö!

Tips på aktiviteter

Nedan aktiviteter är ett urval. För hela listan, klicka här >>

Kallbad med bastu

Havsbadet passar er som vill prova på något uppfriskande och helt fantastiskt i upplevelseväg. Vi rekommenderar ett till tre dopp med efterföljande bastu för att verkligen uppleva kallbad på riktigt. För extra njutning kan ni välja att boka till en badtunna.

Läs mer

Båtorientering

Lär känna skäret runt Marholmen och kasta loss genom ett hisnande äventyr till sjöss! Som lag ska ni samla in ledtrådar vid bojar och lösa gåtan under tidspress. En vansinnigt rolig aktivitet som alla kan delta i. Må bästa lag vinna!

Läs mer

Konferenslunch över öppen eld

Här på vår fantastiska skärgårdsö kan till och med konferenslunchen vara en upplevelse! I hundratusentals år har vi människor samlas runt en öppen eld för att laga och äta tillsammans, så det är inte konstigt att detta är en av våra mest populära konferensaktiviteter.

Läs mer

Marholmens Mästare

Utmana dig själv tillsammans med kollegorna! I Marholmens Mästare övar ni samarbetsförmågan och svetsar samman laget, samtidigt som det blir en snackis under en lång tid framöver. Aktiviteterna anpassas utifrån gruppens förutsättningar och önskemål.

Läs mer

Avkoppling i Mareld Spa

Mareld Spa är ett litet och personligt spa som bjuder på en avkopplande lounge med ljusterapi, torrbastu & ångbastu, bubbelpool och varm utomhuskälla. 50 minuters ljusterapi ingår alltid i priset och om du vill bokar du till en skön spabehandling.

Läs mer

Marholmens Källarmästare

I vår aktivitetskällare väntar en lekfull kamp som både ger glädje, energi och medalj till vinnande laget. Ni tävlar i lag i grenar som piltavla, basket, laserpistolskytte och frågesport. Aktiviteterna anpassas efter era förutsättningar och önskemål.

Läs mer