Välj Marholmen för din nästa konferens eller kickoff

Är du på jakt efter den perfekta platsen för din nästa konferens eller kickoff? Letar du efter en destination som kombinerar naturskönhet, komfort och möjligheter till produktiva möten? Då behöver du inte leta längre än Marholmen – en pärla i Roslagens skärgård, bara en timmes avstånd från Stockholm och Arlanda Flygplats.

En inspirerande och avskild miljö

En av de främsta fördelarna med att välja Marholmen för ditt nästa företagsevent är den inspirerande och avskilda miljön. På Marholmen får du möjlighet att komma bort från stadens brus och stress och istället omfamna lugnet och skönheten i den omgivande naturen. Den 34 hektar stora ön erbjuder en perfekt kombination av grönska och vatten, vilket ger en fridfull och avkopplande atmosfär som är perfekt för att stimulera kreativitet och fokuserade möten.

Varierande mötesmiljöer

Marholmen erbjuder en mängd olika konferensrum som kan anpassas efter dina specifika behov och önskemål. Oavsett om du planerar ett mindre möte i en av de historiska villorna eller en större konferens i den rymliga lokalen Skeppet, så finns det alternativ som passar just din grupp. Du kan också välja att hyra hela ön för att skapa en exklusiv och skräddarsydd upplevelse för ditt företag.

Boende för alla behov

På Marholmen finns det boendealternativ som passar alla deltagarnas preferenser och krav. Vare sig det är ett bekvämt hotellrum med egen terrass eller balkong, en charmig skärgårdsstuga eller en karaktärsfull villa, så finns det något för alla. För dem som vill ha en unik upplevelse erbjuder Marholmen även glampingtält på ön Rackaren under sommarmånaderna samt ställplatser med eluttag för dem som tar med eget boende året runt.

Skräddarsydda aktiviteter och teambuilding

På Marholmen finns ett erfaret aktivitetsteam som kan hjälpa till att skapa skräddarsydda aktiviteter och teambuilding-övningar för att stärka samarbete och laganda inom ditt företag. Oavsett om det är utomhusaktiviteter som utmanar deltagarna eller mer avslappnade aktiviteter som främjar teambuilding, finns det möjligheter att skapa minnesvärda upplevelser som stärker banden mellan kollegor och ökar engagemanget.

Närhet till Stockholm och Arlanda Flygplats

En annan fördel med att välja Marholmen är dess närhet till Stockholm och Arlanda Flygplats. Med endast en timmes avstånd från huvudstaden och flygplatsen är det enkelt för deltagare att ta sig till och från platsen. Det sparar tid och minimerar resan, vilket gör att konferensen eller kickoffen kan börja smidigt och effektivt.

Sammanfattning

Marholmen är inte bara en vacker och avskild plats i Roslagens skärgård, utan också en idealisk destination för konferenser och kickoffer. Med sin inspirerande miljö, varierande mötesmiljöer, bekvämt boende, skräddarsydda aktiviteter och närhet till Stockholm och Arlanda Flygplats, erbjuder Marholmen en komplett upplevelse för företag som söker en plats där produktivitet och avkoppling kan kombineras på bästa möjliga sätt.


Vanliga frågor (FAQs)

  1. Hur bokar jag en konferens eller kickoff på Marholmen? För att boka en konferens eller kickoff på Marholmen och få hjälp att planera och skräddarsy evenemanget utifrån dina behov kontaktar du bokningen via telefon 0771-16 17 00 eller e-post bokning@marholmen.se
  2. Finns det möjlighet att hyra hela ön för ett företagsevenemang? Ja, det är möjligt att hyra hela ön för ett företagsevenemang. Det ger dig exklusiv tillgång till alla ytor, lokaler och boenden på Marholmen.
  3. Vilka typer av aktiviteter kan arrangeras för teambuilding? Marholmen erbjuder en rad olika aktiviteter för teambuilding, inklusive utomhusaktiviteter som båtorientering, kanotpaddling, teamutmaningar som Marholmens Mästare, spa, bad och bastuupplevelser och mycket mer. Deras aktivitetsteam kan arbeta tillsammans med dig för att skapa en skräddarsydd upplevelse som passar dina behov och mål.