$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

En helt ovanlig mötesdag på Marholmen

Bland alla grupper som möts på Marholmen, är det få som väljer det som vi i branschen kallar ett “Kalukamöte”, dvs kaffe, lunch, kaffe i en konferenslokal med fyra väggar. Nej, här passar nästan alla på att upptäcka ön, vårt spa eller vistas ute i naturen! Och som bekant finns inga dåliga väder, så det går lika bra att komma året runt.

Ni välkomnas till Marholmen av någon av våra proffsiga projektledare som har superkoll på alla detaljer och dagens schema. Efter en förmiddags möte, som oftast innehåller en stärkande fikapaus och ibland inslag av promenadmöte runt ön, är det dags att avnjuta lunchen kring en av våra Ofyrer, där kocken grillar dagens lunch med havet som extra krydda.

Med påfylld energi samlas ni igen för ytterligare ett par timmars möte, innan det är dags för vår projektledare att göra ny entré. För nu är det dags för en teambyggande aktivitet! Bland våra mest populära aktiviteter finns Marholmens Mästare. Och alla som har sett programmet förstår vad det handlar om – en tävling där man använder både knopp och knopp. Bara ett förslag bland många aktiviteter som går att göra här på Marholmen! Se alla möjligheter här>>

Under kvällens middag kommer de lyckliga vinnarna att koras. Men innan dess finns det tid att koppla av i Mareld Spa, bada i badtunna på Badholmen, hänga i baren eller bara koppla av på hotellrummet eller i våra mysiga stugor eller villor här på ön. Nästa dag är det dags att återvända till vardagen igen. Nu som en ännu mer sammansvetsad grupp, stärkt av den friska luften på Marholmen och nya gemensamma minnen.