Boka konferens med aktivitet i vår


Att boka en konferens med aktiviteter är en god idé för att skapa både minnesvärda och produktiva möten. Och när det gäller att kombinera affärsändamål med avkoppling och äventyr finns det få platser som slår Marholmen. Vår idylliska ö endast 1 timmes bilresa från Stockholm erbjuder en perfekt miljö för att skapa en konferensupplevelse utöver det vanliga.


Varför välja Marholmen för er konferens med aktivitet?

Marholmen har länge varit en fristad för både affärsresenärer och semesterfirare, och det är en idealisk plats för er som önskar att boka en konferens med aktiviteter. Med ett brett utbud av boendealternativ och utomhusaktiviteter kan vi på Marholmen skapa en skräddarsydd kickoff som möter både mindre och större företags behov.

Exempel på aktiviteter som går att boka för företagsgrupper

Oavsett om du är på jakt efter teambuilding eller äventyr – vi erbjuder aktiviteter som passar alla. Utse Marholmens mästare med roliga aktiviteter under tak, eller spendera några härliga timmar på sjön med en professionell fiskeguide. Eller varför inte utmana företaget med uppfriskande kallbad eller en matlagningsaktivitet? Vårt aktivitetsteam har tillsammans nästan 100 års erfarenhet av att arrangera företagsaktiviteter, och hjälper gärna till med förslag och planering.

Boka en minnesvärd konferens

Att boka en konferens med aktiviteter på Marholmen är inte bara en investering i företagets framtida framgång utan är också en god möjlighet för er att skapa minnen och relationer som varar långt efter att konferensen avslutats. Genom att kombinera affärsändamål med avkoppling och äventyr kan vi på Marholmen hjälpa er att främja en positiv företagskultur och öka engagemanget hos deltagarna. Så nästa gång ni planerar inför en konferens, varför inte överväga Marholmen som er destination? Kontakta oss gärna här om ni önskar få offertförfrågan för konferens eller företagsevenemang.