Dagens lunch – jämna veckor

Dagens lunch inklusive sallad, bröd, stilla och mousserande vatten, kaffe, te & kaka. Vegetariskt alternativ i kursiv text.

 

Måndag: Helstekt kotlettrad med rostad morot, blomkål och kokt potatis |
Vegansk kebab med grönsaker och Bulgur -& persiljesallad och tomatdressing

 

Tisdag: Ångad sejfilé med hackat ägg, brynt pepparrotssmör, räkor, sockerärtor och potatis |
Moussaka på sojafärs, aubergine och potatis serveras med fetaostkräm och bakade tomater

 

Onsdag: Rödvinskokt kyckling, champinjoner, rökt sidfläsk, purjolök och potatispuré | Kikärtsplättar med paprikastekta kikärtor, helbakad rotselleri, couscous och vitlöksdressing

 

Torsdag: Brässerad Kalvhögrev med pepparrotssås, rostad lök, picklad lök, bakad tomat och kokt potatis | Tortellini med tomatgrädde, rostade frön, oliver och spenat

 

Fredag: Kryddstekt Fläskfilé med svampsås, svartvinbärsgelé, ångad broccoli och potatisgratäng |
Gråärtsfalafel, rostade rotfrukter, rödbetshummus och picklade grönsaker

 

Lördag: Smörbakad Sejfilé med mosad potatis, brynt smör, örter, citron och sockerärtor | Vegetarisk lasagne med tomatsås och parmesanost

 

Söndag: Brässerad Högrev med grillad spetskål och klyftpotatis |
Vegetarisk chiligryta med bönor, ris och smetana

 

Med reservation för eventuella ändringar.

Dagens lunch – ojämna veckor

Dagens lunch inklusive sallad, bröd, stilla och mousserande vatten, kaffe, te & kaka. Vegetariskt alternativ i kursiv text.

 

Måndag: Brödbakad sej med vitvinssås, spenat -& örtsallad, rostade och råa rädisor och kokt potatis | Grönsaksbiffar med rostad potatis, Ajvar och syltad rödlök


Tisdag: Paprika och mozzarella gratinerad kyckling med Mojo rojo, ugnsbakad paprika och rostad potatis | Vegetarisk Carbonara med rökt tofu, lök och parmesanost


Onsdag: Nattbakad fläskkarré, persilja -& vitlökssmör, steksky, broccoli, Pak Choi och rostad potatis | Gråärtsfalafel med rostade gulbetor, broccoli och rödlök och myntayoghurt


Torsdag: Kryddstekt Lax med krämig senapssås, dillpicklad blomkål & gurka samt kokt potatis | Piccata på aubergine, med tomatsås, fänkålsaioli och kokt ris


Fredag: Schnitzel med kaprissmör, citronsky, gröna ärtor, sotad citron, persilja och rostad potatis | Curry med Quorn, svamp och pilaffris

 

Lördag: Marholmens fiskgryta med, fänkål, kokt potatis, saffransaioli och krutonger | Gratäng på sojafärs, grönsaker och lagrad ost med mosad avokado, soltorkad tomatcrème samt friterad tortilla

 

Söndag: Smörstekt Kycklinglår med rostad vitlökssås, dragon, smörbönor, rostad morot, friterad rucola och kokt potatis | Pulled barbecue Oumph! med grillad spetskål, klyftpotatis och vitlökscrème

 

Med reservation för eventuella ändringar.