$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Patrik Johansson är ny hotellchef på Marholmen

Nu tar Marholmen ytterligare ett steg mot att sätta den lilla ön i Roslagen på kartan. ”Tillsammans kommer vi att göra Marholmen till Sverige mest självklara året runt destination”, säger Patrik Johansson, som tillträtt som ny hotellchef.

Marholmen ligger i Roslagens skärgård, strax utanför Norrtälje och erbjuder en lång rad aktiviteter året runt. På den 34 hektar stora ön ryms ett hotell, stugor, historiska villor, glamping, konferens, spa, restaurang, ställplatser, festlokaler, badtunnor, bastu och bryggor.

”Jag är otroligt glad över att jag har fått förtroendet och ser fram emot att få driva utvecklingen av Marholmen framåt tillsammans med alla medarbetare och en ledningsgrupp med gedigen erfarenhet inom branschen”, säger Patrik Johansson, hotellchef på Marholmen.

Genom historien har människor kommit till Marholmen för avkoppling och rekreation. 1913 donerade Nils och Hanna Berg en del av Marholmen till Landsorganisationen (LO) för att ge arbetarhustrur och arbeterskor möjlighet till vila. Idag ägs och utvecklas Marholmen av, Svenska Kommunalarbetareförbundet.

Redan som liten hemma i Finland drömde Patrik om att bli hotellchef och efter flera år inom restaurangbranschen började han studera Hotel Management på Frans Schartaus Handelsinstitut i Stockholm. Därefter har Patrik arbetat som Front Office Manager på Grand Hotel Saltsjöbaden där han även ansvarade för Revenue Management.

”Med tanke på allt det unika som Marholmen har att erbjuda sina gäster tvekade jag inte en sekund när jag blev erbjuden att vara med på denna spännande resa. Kök och matlagning kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat, men det är i hotellet jag hör hemma. Nu är det som att jag får det bästa av två världar”, avslutar Patrik.