$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Mer information

Under loven välkomnar vi våra mindre gäster lite extra. Påsklovet har vi laddat med dagliga biovisningar för hela familjen med popcorn, naturbingo, tipspromenad, en stor lekplats, pysselhörna och spel. Lite äldre barnen är välkomna att besöka vårt spa tillsammans med en vuxen eller utmana familjen på en pingismatch i Båthuset, så det finns något för alla!

Dessutom finns flera anordnade grillplatser här på ön och vi erbjuder färdiga kolbullekassar med allt ni behöver för att laga en härlig Kolbullelunch över öppen eld hela familjen. Och vill ni passa på att prova Havsbad med en värmande bastu går det alldeles utmärkt! Under lovet får även barn över fyra år tillträde till Mareld Spa under vissa tider i målsmans sällskap.

Bäst av allt med påsklovet här på Marholmen är att ni bor i egen stuga med tre sovrum och totalt sex bäddar, bastu och ett stort allrum och kök med braskamin. Ni väljer om ni vill sköta er själva med självhushåll eller ta en paus från matlagandet och låta våra kockar laga maten istället.

Boka påsklovspaket i våra mysiga Skärgårdshus med braskamin och bastu. Eller boka hotellpaket med spa för de lite större barnen.

FAMILJEN + FRUKOSTBUFFÉ

Påsklovspaket i Skärgårdshus med självhushåll

Det här påsklovspaketet är för er som vill rå er själva med självhushåll. Påsklovets alla aktiviteter ingår, liksom frukostbuffé för en härlig start på dagen.

Påsklovspaket

FAMILJEN + MIDDAGSRO

Påsklovspaket i Skärgårdshus med middag

Det här paketet är för dig som vill ha påsklov på riktigt! Både frukostbuffé och middag ingår liksom avresestäd för en härligt avkopplande tid för hela familjen.

Påsklovspaket med middag

DU + TID MED DIN TONÅRING

Tillsammanstid med spa och boende i hotellrum

Med vårt paket Tillsammans bor du och din tonåring – eller varför inte barnbarn – i ett av våra hotellrum. Spaentré och 1-rätters middag ingår. Från 12 år.

Tillsammans

Marholmens Påskbord 2024

Marholmens populära påskbord innehåller allt du förväntar dig att hitta på ett påskbord – och lite till!

Vårt påskbord dukas fram långfredagen, påskafton och påskdagen och du väljer bland två sittningar. Den första sittningen är kl. 11.30-13.30, den andra kl. 13.30-15.30.

Påskbordet bokas online i samband med att du bokar ditt rum, eller direkt med oss på tel. 0771-16 17 00 eller reception@marholmen.se

Vad vill du göra under påsklovet? Bada, leka, träna, upptäcka – eller bara vara?

Allt detta ingår under påsklovet för våra boende gäster här på Marholmen

 • Dagliga biovisningar kl. 15.30 för hela familjen med popcorn
 • Pingis i Båthuset och Bowls i Grosshandlargården
 • Naturbingo – en rolig lek i naturen för de minsta
 • Tipspromenad med kluriga frågor för både barn och vuxna
 • En stor och rolig utelekplats med linbana finns mitt på ön
 • Pysselhörna och brädspel finns alltid tillgängligt (pysselhörnan ligger i anslutning till matsalen)

Vill ni ha det alldeles, alldeles extra härligt under lovet?

Då rekommenderar vi följande tillval:

  • Kolbullepanna. Boka till en Kolbullekasse och tillred lunchen tillsammans över öppen eld vid någon av våra anordnade grillplatser. Bokas senast dagen innan.

  • Mareld Spa. Boka till en härlig vistelse och/eller en välgörande behandling i Mareld Spa. – Under skolloven är barn över 4 år välkomna alla dagar kl. 08-10,  10-12 eller 12-14. Entré sker alltid i målsmans sällskap för alla under 18 år.

  • Havsbad med bastu. Boka till underbara Badholmen med egen bastu för ett uppfriskande dopp i havet.

Mejla reception@marholmen.se för att boka i god tid innan ankomst eller lägg till som tillval i din bokning.