Mer om erbjudandet

Marholmen är en ö i Roslagens skärgård en timmes bilfärd från Stockholm och Uppsala. Här har människor vilat, utbildat och roat sig i över hundra år. 1913 donerade grosshandlare Nils Berg och hans hustru Hanna en del av Marholmen till Landsorganisationen (LO) för att ge arbetarhustrur och arbeterskor möjlighet att vila. Idag lockar ön gäster från när och fjärran för att bo, äta, mötas, bada, gå på spa eller bara vara i den vackra skärgårdsmiljön.

Du väljer om du vill bo på vårt bekväma hotell eller sköta dig själv i någon av våra mysiga Skärgårdshus med egen braskamin och bastu – eller kanske hyra en hel villa? Oavsett hur du bor väljer du själv om du vill fylla din tid här på ön med någon av våra många aktiviteter eller om du bara vill vara och få återhämtning från vardagen.

Som medlem och ansluten till PRO Mervärde är du välkommen att boka en avkopplande vistelse på Marholmen till 25% rabatt på ordinarie pris. Erbjudandet bokas online här nedan.

Boka en spabehandling

Låt kroppen blir omhändertagen av våra erfarna SPA-terapeuter som erbjuder en rad olika spabehandlingar och massagekurer med Kerstin Florians produkter.

Läs mer eller boka här

25% RABATT

25 procent rabatt på logi i hotellrum med frukost och spaentré

Rabatten gäller för hotellrum med frukost och två timmars entré till Mareld Spa med ljusterapi. Observera att vi har 18-årsgräns i spat.

Hitta lediga hotellrum

25% RABATT

25 procent rabatt på logi i våra fina Skärgårdshus & villor

Vi erbjuder 25 procent rabatt på logi i våra Skärgårdshus & villor.

Hitta lediga boenden

MARHOLMENS HISTORIA

Visste du att?

Elsa Beskows make Natanael var den första rektorn på folkbildningshemmet som öppnade här på Marholmen 1926. Varje år stod de tillsammans på bryggan och hälsade nya elever välkomna.

Läs mer om Marholmens historia

Villkor

  • Erbjudandet gäller endast på ordinarie priser och kan inte kombineras med andra rabatter, kampanjer eller erbjudanden.
  • Max två rum/Skärgårdshus/villor till medlemsrabatt per vistelse.
  • Du som är medlem i PRO måste själv bo i ett av dem och visa upp medlemskort vid incheckning.
  • Rabatten gäller ej för Villa Berg, glamping eller ställplatser.
  • Frukost ingår bara när du bokar hotellrum – alltså inte om du bokat Skärgårdshus eller villor
  • Observera att vi har 18-årsgräns i vårt spa med vissa undantag som du kan läsa om här >>

Boenden på Marholmen

Du väljer hur bekvämt du vill ha det. Vill du ta in på vårt hotell med havsutsikt och leva all inclusive, eller bo i någon av våra fina Skärgårdshus eller villor med självhushåll? Eller varför inte kombinera det bästa av två världar – rå dig själv i eget Skärgårdshus och lyxa ibland. För så är det här på Marholmen – du formar din vistelse precis så som du vill ha den. Livet är enkelt på vår ö.