$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Mer information om sportlovet 2024

Varför åka till fjällen under sportlovet när Marholmen finns? Under loven välkomnar vi våra mindre gäster lite extra. Sportlovet har vi laddat med dagliga biovisningar för hela familjen med popcorn och som alltid kommer ni att kunna gå på naturbingo, tipspromenad, en stor lekplats och spel.

De lite äldre barnen är välkomna att besöka vårt spa tillsammans med en vuxen eller utmana familjen på en pingismatch i Båthuset. Dessutom finns flera anordnade grillplatser här på ön och vi erbjuder färdiga kolbullekassar med allt ni behöver för att laga en härlig Kolbullelunch över öppen eld hela familjen. Och vill ni passa på att prova Kallbad med en värmande bastu går det alldeles utmärkt! Under lovet får även barn över fyra år tillträde till Mareld Spa under vissa tider i målsmans sällskap.

Bäst av allt med sportlovet här på Marholmen är att ni kan välja att bo i egen stuga med tre sovrum och totalt sex bäddar, bastu och ett stort allrum och kök med braskamin. Ni väljer om ni vill sköta er själva med självhushåll eller ta en paus från matlagningen och låta våra kockar laga maten istället.

Maximera din tid hos oss

Vad vill du göra under din tid hos oss? Spa, bad & bastu, leka, paddla, spela eller tävla? Du väljer.

Se våra aktiviteter

Boka sportlovspaket i våra mysiga stugor med braskamin och bastu. Eller boka hotellpaket med spa för de lite större barnen.

FAMILJEN + FRUKOSTBUFFÉ

Sportlovspaket BAS i Skärgårdshus

Det här sportlovspaketet är för er som vill rå er själva med självhushåll. Sportlovets alla aktiviteter ingår, liksom frukostbuffé för en härlig start på dagen.

Sportlovspaket

FAMILJEN + MIDDAGSRO

Sportlovspaket PLUS i Skärgårdshus

Det här paketet är för dig som vill ha lov på riktigt! Både frukostbuffé och middag ingår för en härligt avkopplande tid för alla, liksom avresestäd.

Sportlovspaket med middag

DU + TID MED DIN TONÅRING

Tillsammanstid med boende i hotellrum

Med vårt paket Tillsammans bor du och din tonåring – eller varför inte barnbarn – i ett av våra hotellrum. Spaentré och middag ingår. Från 12 år.

Tillsammans

Vad vill du göra under sportlovet? Bada, leka, träna, upptäcka – eller bara vara?

Allt detta ingår under sportlovet för våra boende gäster här på Marholmen

Här på Marholmen finns alltid något att göra, oavsett ålder på barnen.

 

  • Dagliga biovisningar för hela familjen med popcorn kl. 15.30
  • Pingis i Båthuset eller Bowls i Grosshandlargården (gratis men glöm inte boka tid)
  • Naturbingo – en rolig lek i naturen för de minsta
  • Tipspromenad med kluriga frågor för både barn och vuxna
  • En stor och rolig utelekplats med linbana finns mitt på ön
  • Brädspel och kortlekar finns alltid tillgängligt

Vill ni ha det alldeles, alldeles extra härligt under lovet?

Då rekommenderar vi följande tillval:

  • Boka till en Kolbullekasse och tillred lunchen tillsammans över öppen eld vid någon av våra anordnade grillplatser. Bokas senast dagen innan.
  • Mareld Spa. Under skolloven är barn över 4 år år välkomna alla dagar kl. 08-10 eller kl. 10-12 och barn över 12 år kl. 14-16. Entré sker alltid i målsmans sällskap för alla under 18 år.
  • Boka till underbara Badholmen med egen bastu för ett uppfriskande dopp i havet.
  • Eller prova vår stora nyhet här på Marholmen – 7° Bad & Bastu!

Mejla reception@marholmen.se för att boka i god tid innan ankomst eller lägg till som tillval i din bokning.