$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Våren på Marholmen

Knoppar brister, spirar, vaknar. Ljuset silar mellan nyutsprungna blad.
Vårkänslor, eget ord som pirrar i kroppen.
Vårrus, vårbad som ett uppvaknande, friskt. Vassen är ljust grön.

 

Välkommen att uppleva årstidernas växlingar här på Marholmen!

Nu är våra fina villor renoverade!

Lagom till påsk är nu alla våra villor nyrenoverade med hög standard och bibehållen charm. Här njuter ni av stughäng på egna premisser.

Läs mer & boka

Dags för Marholmens goda Påskbord

Även i år kommer vi att duka fram vårt härliga påskbord! Serveras två sittningstider på långfredagen, påskafton och påskdagen.

Läs mer & boka

Nyhet! Ta med din tonåring på spa

Har du en tonåring eller kanske ett barnbarn som du vill tillbringa mer kvalitetstid med? Då är Sveas Juniorspa-paket det perfekta valet.

Läs mer & boka

Den gamla vingården blir Bedas blomsteräng

Tillsammans med vår lokala blomsterpartner, Kärodlat Roslagen, anlägger vi just nu en blomsterodling för snittblommor i den gamla vingården här på Marholmen. Denna satsning gör att vi blir självförsörjande på blommor året runt.

Läs mer

C/O Gerd + Marholmen = sant

C/O Gerds produkter, som är tillverkade i Jokkmokk med värnande om natur, djur och människa, finns nu i Mareld Spa, 7° Bad & Bastu och i de flesta boenden. Även våra spabehandlingar utförs med C/O Gerds produkter.

Boka behandling

Vårens smaker i restaurang Skärgårdsro

Visst är våren med säsongens alla primörer årets bästa kulinariska högtid? Eller vad sägs om klassiska vårsmaker som lamm, sparris och rabarber? Nu serveras vårens smaker i Restaurang Skärgårdsro.

Läs mer

Våra bästa tips för att uppleva att våren på Marholmen

  • Alla
  • Spa
  • Äventyr
  • Kärlek
  • Stugmys
  • Mat & Vin
  • Bad & Bastu
  • Familj
  • Hund & Motion

Kallbada på Badholmen

Testa kallbad i havet med bastu på en egen holme.

Läs mer

Smaka på vårens primörer

Vila och bara vara

Boka glamping!

Boka ett glampingäventyr att längta till i sommar.

Läs mer

Njut av en spabehandling

Promenera i den nyvakna naturen

Boenden på Marholmen

Du väljer hur bekvämt du vill ha det. Vill du ta in på vårt hotell med havsutsikt och leva all inclusive, eller bo i någon av våra fina Skärgårdshus eller villor med självhushåll? Eller varför inte kombinera det bästa av två världar – rå dig själv i eget Skärgårdshus och lyxa ibland. För så är det här på Marholmen – du formar din vistelse precis så som du vill ha den. Livet är enkelt på vår ö.

Sommaren på Marholmen

Sommaren gör oss vilda och vackra. Simmar i lent och mjukt hav.Soltorka på bryggan invirad i frotté. Smultron, blommor, ljusa ljumna kvällar. Vi serverar glass med jordgubbar. Vassen är halmgul.

LÄS MER

Hösten på Marhomen

När sommaren fyllt oss av liv tar hösten över. Landskapet skiftar till varm skala, löven täcker marken och det doftar äpple och svamp. Vi får skörda, lagra och laga på allt naturen ger. När vassen blommar är det höst.

LÄS MER

Vintern på Marholmen

Vinterbad, varma drycker, eld. Snö, rimfrost, gnistrande morgon efter kall natt. Frostnupna kinder och varm choklad med vispgrädde. Soffor, plädar, fåtöljer. Vassens yviga vippor sitter kvar hela vintern.

LÄS MER