$(document).ready(function(){ if($('.product-infobox').length > 0){ fbq('track', 'ViewContent'); } if($('.filter-sidebar').length > 0){ fbq('track', 'Search'); } });

Hösten på Marholmen

När sommaren fyllt oss av liv tar hösten över. Stärkta av vila och lata dagar är det dags att återupptäcka våra relationer. Landskapet skiftar till varm skala, löven täcker marken och det doftar äpple och svamp. Vi får skörda, lagra och laga på allt naturen ger, serverar långkok och äppelpaj med salt kolasås.

Vi tänder lyktor och ljus, spelar brädspel vid brasan och virar halsduken flera varv innan vi går ut på höstpromenad. Vassen blommar med violetta ax. När vassen blommar är det höst.


Höstlov för små barn, stora barn – och tonåringar

Äventyrsvandring med sagostund, biovisningar, roliga aktiviteter och åldersgräns i vårt spa från fyra år. Under höstlovet är våra yngsta gäster alldeles extra välkomna hit.

LÄS MER

Julfest eller julbord med kollegorna i egen lokal

Hos oss kan ni boka historiska Strandpaviljongen för en avskild fest för upp till 80 personer med gott om plats för mingel och dans. Vill ni sova över har vi gott om bäddar!

Läs mer

Höstmys i stugan med braskamin och bastu

Finns det något mysigare än att kura ihop sig framför brasan med en kopp te och den där boken du länge velat läsa? Alla våra fina Marholmsstugor har egen braskamin och bastu.

HITTA LEDIGA STUGOR

Boka 2 nätter, spara 25%

Om du bokar två nätter fredag-söndag eller lördag-måndag i ett av våra hotellrum, Marholmsstugor eller villor här på ön, sparar du hela 25 procent på priset.

HITTA LEDIGA BOENDEN

Explosion av höstens smaker

Jordärtskockor, kantareller, tryffel, Karl Johansvamp och karamelliserade äpplen är bara några exempel som vi nu serverar på vår höstmeny. Mums!

Till menyn

NYHET! 7° Bad & Bastu

Missa inte vårt nya utomhusbad – 7° Bad & Bastu.  Det är en helt unik bad- och bastuupplevelse med exempelvis utebadkar för två under bar himmel och flytbrygga med bastu.

 

Läs mer

Våra bästa tips för att uppleva att hösten på Marholmen

 • Alla
 • Spa
 • Äventyr
 • Kärlek
 • Stugmys
 • Mat & Vin
 • Bad & Bastu
 • Familj
 • Hund & Motion

Smaka och dofta på höstens skafferi

Boka en skön spabehandling

Boka din spabehandling.

Läs mer

Laga kolbulle över öppen eld

Ta en lång höstpromenad

Kallbada med bastu på Badholmen

Pris 175 kr per person och timme

Läs mer

Glid ut på årets sista kajaktur

Uthyrning sker så länge vädret tillåter

Läs mer

Skogsbada på Strömsholmen

Gå på tipspromenad runt ön

Min plats på ön

Här tipsar våra medarbetare till deras favoritplatser på ön.

Läs mer
 • Kontaktformulär
 • Offertförfrågan

Har du en fråga? Fyll i dina uppgifter här nedan eller ring oss på +46 771-16 17 00

Svaren på de vanligaste frågorna hittar du här >>

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

1
2
3
4
5

Skicka en offertförfrågan för ditt möte, konferens, kickoff eller företagsevenemang.

Fyll i formuläret här nedan så detaljerat du kan med dina önskemål, så att vi snabbt kan ge dig en träffsäker offert som motsvarar dina önskemål.

Förfrågningen är inte bindande, utan underlag till en bra offert.

Boenden på Marholmen

Du väljer hur bekvämt du vill ha det. Vill du ta in på vårt hotell med havsutsikt och leva all inclusive, eller bo i någon av våra fina Skärgårdshus eller villor med självhushåll? Eller varför inte kombinera det bästa av två världar – rå dig själv i eget Skärgårdshus och lyxa ibland. För så är det här på Marholmen – du formar din vistelse precis så som du vill ha den. Livet är enkelt på vår ö.